Хороскоп за май

Емоции, вълнения, кариера

Овен

Овни, за вас май е месец на промени и емоции от цялата гама. Ако изпитвате безпокойство, опитайте да медитирате, за да се успокоите и да проясните ума си, когато се налага да вземате решения. Тревожите се, че ситуацията в работата не е много розова, но в края на месеца ще реализирате добри печалби от неочаквани източници и през следващите два месеца няма да имате финансови проблеми.

Телец

Телци, прекомерната ви ангажираност с работата може да ви причини стрес през този месец. Като изключим това, периодът е относително спокоен. Звездите се подреждат във ваша полза и ви помагат да завършите дълго отлагани проекти и да впечатлите началниците. Не злоупотребявайте обаче с търпението на партньора си – инатът ви може да ви навлече проблеми. Научете се да правите компромиси, ако искате мир.

Близнаци

Близнаци, през май трябва да внимавате за две неща: финансите и любовния живот. Не правете никакви инвестиции през този период, опитайте се да спестявате и не давайте заеми на хора, на които нямате пълно доверие. Междувременно се оглеждайте за допълнителна работа, която ще ви даде по-голяма финансова сигурност. Поддържайте добра комуникация с партньора, без недоизказани неща и стари обиди.

Рак

Раци, за вас този месец ще е хубав и спокоен във всички сфери на живота. Единственото, за което трябва да внимавате, са излишни конфликти и разправии с роднините. За всеки случай намалете контактите за няколко седмици. Периодът е особено благоприятен за ученици, студенти или такива, които са решили да повишат квалификацията си. Умът ви е бръснач, а паметта забележителна, успявате с лекота.

Лъв

Лъвове, през май звездите са на ваша страна. Не се колебайте да направите крачка напред в кариерата. Очакват ви добри сделки и професионални възможности, дори без да полагате много усилия. В допълнение към това ще се запознаете с влиятелни хора, които ще ви бъдат от полза в работата. Въздържайте се обаче от прекомерни харчове. Откровени разговори с партньора ще внесат яснота и лекота във връзката.

Дева

Деви, месецът ще бъде много предизвикателен за вас във финансово отношение. Не че няма да имате добри възможности – ще имате, но успехът ще е налице само при много детайлно обмисляне и информирано решение. Инвестициите ви може да бъдат или много успешни, или катастрофални, зависи от вас. Така че ако не сте 100% сигурни в себе си, по-добре се въздържайте от сделки. Почивайте си повече.

Везни

Везни, през май на фокус ще са работата и сексът. И двете изискват нов подход и актуализирани знания. Само защото партньорът ви не казва нищо, не означава, че не му е досадно и не е раздразнен. Научете се да четете езика на тялото, за да откликвате на нуждите му в леглото. Изпробвайте нещо ново, излезте от зоната си на комфорт. Същото се отнася и за работата. Бъдете по-смели, креативни и иновативни.

Скорпион

Скорпиони, за вас този месец ще мине без особени сътресения. Няма да има големи промени в ежедневието ви. Възможни са дребни спречквания с партньора, които ще развалят настроението ви. Планирайте романтично бягство само за вас двамата, за да изгладите недоразуменията. Малко почивка ще ви дойде добре. Поддържайте здравословен режим на хранене и движение, осигурявайте си достатъчно сън.

Стрелец

Стрелци, пригответе се за вълнуващ май! Авантюристичната ви страна е във вихъра си, тласкайки ви да опитвате нови неща и да се учите в движение. Независимо дали откривате нови неща или се вдъхновявате от нови идеи, сега е период на растеж и усъвършенстване във всички аспекти. В личния живот бъдете честни и открити, за да разрешите конфликтите с партньора и да се убедите, че сте на едно мнение по отношение на бъдещето.

Козирог

Козирози, комуникацията е ключът към успеха ви през този месец. В семейството, бизнеса или инвестициите, правилното общуване ще изчисти всички недоразумения и ще доведе до успешен резултат. Отваря ви се възможност за повишение – шефовете ще оценят приноса ви. Ще получите публично признание за бизнес идеите си, които отварят врати към нови възможности. Не забравяйте да се грижите за здравето си.

Водолей

Водолеи, добри новини ви очакват през май! Финансите и кариерата ви ще са блестящи, освен ако не опитате да се самосаботирате. Началниците ще бъдат много впечатлени от вашия проект и финансовите потоци няма да закъснеят. Единствената тема, която ви тревожи в момента, са отношенията в семейството. Не пренебрегвайте партньора, намирайте време за децата и родителите си, оценявайте това, което имате.

Риби

Риби, очаква ви един спокоен и лежерен месец. Ще изскочат възможности за нова работа, но звездите съветват да изчакате. Ако ситуацията на сегашното ви работно място не е проблемна, останете и натрупайте опит. Ще имате още предложения по-нататък. Вместо това отделете време за партньора. Моментът е подходящ да придвижите отношенията си с крачка напред в посока брак и семейство, ако все още не сте.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Салата от нахут с къри
Продукти: 2 консерви нахут 2 скилидки чесън 1 ч.л. настърган джинджифил 1...
Read More
0 replies on “Хороскоп за май”