Опашката тип медуза е прическата на лято’22

прическа

Плитките се на мода всяко лято. Въпросът е кой вид ще е актуален. Понастоящем фаворит на звездите е опашката тип медуза. Когато в жегата се колебаете дали да сплетете косата си, или да я вържете на конска опашка, защо не съчетаете двете в едно!

Бела Хадид

Бела Хадид

Създадена от фризьорката Синдия Харви, опашката тип медуза за пръв път вижда бял свят на ревюто на Simone Rocha за сезон есен-зима 2021 г. Прическата бързо става любима на известните личности. Сред първите, които я изпробват, са Бела Хадид, Кендъл Дженър, Дуа Липа и испанската певица Росалия.

Как да си я направите?

Започнете с конска опашка и я закрепете добре до средата на тила. След това разделете косата на две или повече части в зависимост от броя малки плитки, който желаете, и започнете да сплитате. Колкото по-малки са секциите, толкова повече плитки ще можете да направите. Завържете всички кичури с прозрачни или цветни ластичета и по желание украсете прическата си с цветни панделки и щипки.

Можете да придадете по-елегантен и спортен вид на прическата, ако си направите само две по-големи плитки. А няколко плитки ще я направят по-ексцентрична, закачлива и дори леко инфантилна, ако това е ефектът, който търсите.

Spread the love
Tags from the story
More from Ина Иванова
Визия на седмицата
Даваме начало на новата ни рубрика, в която всяка седмица ще подбираме...
Read More
0 replies on “Опашката тип медуза е прическата на лято’22”