Меган и Хари напускат мрежата

Принц Хари и Меган Маркъл стават поредната светска двойка, която обмисля да излезе офлайн. Семейството от години безуспешно се бори с атаките срещу себе си на анонимни коментатори, а сега повече от всичко изпитва желание да напусне интернет пространството. Официалното им решение още не е оповестено публично, но вероятно то ще се потвърди съвсем скоро.

Интернет атаките на зложелатели срещу Меган започнаха още със сключването на брака й с Хари. Периодично към нея бяха отправяни обиди, заплахи и гнусни клевети, които дори от Бъкингамския дворец приеха сериозно. Институциите предупредиха многократно, че ако това поведение не спре, ще вложат всички усилия, за да открият хората, които тероризират семейството и ще им издействат полагащо се наказание. За щастие до подобна ефективна намеса така и не се стигна, но в различни периоди към двойката се сипеха всевъзможни нападки.

Разбира се, най-сериозни те станаха с напускането на двойката на кралската фамилия и поемането й по пътя на нормалните трудови хора. Уви, дори това не усмири хейтърите, които откриха в това решение амбициите на Меган да покаже, че е водеща в отношенията си с Хари. Дори абортът, за който актрисата разказа в свое есе и очакваното съчувствие, което историята й трябваше да предизвика, раздели обществеността в две полярни групи. Едната подкрепи честността на Маркъл, а другата я охули, че се опитва да печели внимание и популярност с подобна трагедия.

Истината е, че Меган едва ли някога ще успее да получи отново полагащото й се място в сърцето на британците. Това на практика прави излишно настойчивото й появяване в обществото и социалните мрежи.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Джони и Амбър – войната продължава
Актьорът Джони Деп няма никакво намерение да прекратява атаката си към бившата...
Read More
0 replies on “Меган и Хари напускат мрежата”