Мелания и чантата за $75 000

Макар мнозина да твърдят, че управлението на Доналд Тръмп няма да липсва на никого, не така стоят нещата с изящната му съпруга Мелания. В дните около напускането на Белия дом темата за нейния стил и избор на аксесоари се превърна в една от водещите. Факт е, че Мелания нито веднъж не изневери на добрия вкус, а това е достатъчно добра причина да остане в историята на американския шоубизнес и политика.

За напускането си на най-известния дом в Америка мисис Тръмп отново показа най-доброто, на което е способна. Разбира се, черният цвят мнозина изтълкуваха като траурен, макар да е невъзможно да се оприличи нещо толкова стилно и изчистено като повод за скръб. Особено ако е придружено с чанта Birkin на Hermes.

Както и преди сме разказвали, този аксесоар е вдъхновен от актрисата Джейн Бъркин и нейните кошници, а с времето остава запазена марка за най-богатите и влиятелни дами в света. Мелания не за първи път показва своята черна крокодилска Birkin на важно събитие и някак естествено привлича към себе си злобни забележки за цената й.

Според оценка на експерти тя е 75 000 долара – наистина впечатляваща сума за аксесоар. Но все пак е важно да отбележим, че макар и семейство Тръмп да бе на издръжка от данъкоплатците през изминалите 4 години, много от красивите тоалети на Мелания са закупени от богатството на съпруга й.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Роджър и Рафа покоряват Доломитите
Новата кампания на Louis Vuitton ни пренася на върховете на италианските Доломити...
Read More
0 replies on “Мелания и чантата за $75 000”