Mерилин Менсън ме изнасили пред камера

evan rachel wood
(Photo by Eric Charbonneau/WireImage for Disney Pictures)

Връзката на актрисата Евън Рейчъл Уд и Мерилин Менсън не веднъж е била по страниците на пресата. Актрисата издава, че е била жертва на сексуалния тормоз, а в последните и разкрития стига и по-далеч. В документалния филм „Възраждането на феникса“, който направи своята премиера в неделя по време на филмовия фестивал в Сънданс, Евън говори за изнасилване по време на заснемане на видеоклип.

Целият документален проект ще се появи в HBO през март. В откъса, който зрителите успяха да видят сега, актрисата говори как е била подмамена да влезе в бурна връзка с Менсън от средата на 2006 до началото на 2011 година. Тя определи отношенията си с него като влияние от култ.

Уд си спомня, че първото престъпление, извършено към нея от страна на Менсън, е станало по време на снимките за видеото към песента Heart-Shaped Glasses през 2007 година. Тогава тя е била само на 19 години.

„Участието ми във видеото не беше нищо от това, което си мислех, че ще бъде. Правихме неща, които не бяха обсъдени с мен. Дискутирахме подобна секс сцена, но когато камерите започнаха да снимат, той наистина проникна в мен. Никога не съм се съгласявала на това“, разказва Уд.

„Не се чувствах защитена от екипа. Никой не се грижеше за мен. Беше наистина травмиращо преживяване. Не знаех как да се защитя или как да откажа, защото бях учена никога да не отговарям, просто да стискам зъби“, казва още тя.

Уд споделя, че след края на снимките се е чувствала омърсена и е знаела, че е направила нещо срамно. Според нея, целият екип се е чувствал неудобно и не знаел какво да прави.

„Бях принудена да извършвам комерсиален сексуален акт под фалшиви претенции“, добави тя в документалния си филм, режисиран от Еми Бърг, която има номинация за „Оскар“. Уд определя деянието като изнасилване пред камерата.

Защо обаче Рейчъл говори за това след толкова много години? Актрисата от „Западен свят“ обяснява, че се е страхувала да разказва за случилото се, защото е смятала, че агресията към нея ще ескалира по време на връзката й с Менсън. Допълва, че дълго време се е самообвинявала и не е разбирала какво точно се е случило.„Беше време да кажа истината. Дойде време да разкажа моята страна от историята. Не мога да позволя някой друг да го направи вместо мен, а хората могат да вярват на това, което искат. Не е моя работа да ги убеждавам. Не лъжа. Моята работа е да кажа истината и точно това направих. Само това мога“.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Ив Хюсън между звездната слава и родния дом
Ако името Ив Хюсън ви звучи познато, прави сте – тя е...
Read More
0 replies on “Mерилин Менсън ме изнасили пред камера”