Метаморфна промяна в стил Меган и Зоуи

Общото между Меган Маркъл и Зоуи Кравиц са не африканските корени, а ясно очертаният контур на лицето. Възстановявайки „триъгълника на младостта”, стягащият и оформящ овала крем Crème ADN Métamorphique на Biologique Recherche контролира гравитацията.

Разглезени от Instagram, TikTok, Snapchat, свикнахме с движение на пръста да придаваме здравословен цвят на лицето, да ретушираме синини под очите и да премахваме назолабиалните гънки. Но zoom сложи край на приказката. Колкото и да се стараем светлината да пада под правилен ъгъл и умело да боравим с коректора, визията ала майска роза е мираж. Въпросът не е в „пачия крак” и бръчките на шията, а във формата на лицето. В младостта тя напомня триъгълник, чиято основа минава по линията на челото. С годините той се обръща надолу и аха да потече като магма.

Постигането на високи скули, пухкави бебешки бузи и добре очертана долна челюст, които са новите „плочки” на корема, е толкова лесно, колкото запомнянето на максимата: приемате нещата, които не може да промените, променяте тези, които можете, и сте достатъчно умни да разберете разликата. Това е най-трудната част. Макар някои кремове да обещават да повдигнат кожата само за минути, истината е там някъде, както би казала агент Скъли от „Досиетата X”. Може ли да се обори законът на Нютон в крайна сметка? Едва ли, но гравитацията може да се контролира. На практика това означава „триъгълникът на младостта” да се държи в твърдо състояние. Луксозната френска марка Biologique Recherche не само твърди, че това става със стягащия и оформящ овала крем Crème ADN Métamorphique, но и представя неопровержими доказателства.

След 2 месеца употреба Crème ADN Métamorphique подобрява еластичността на кожата с 20%, а твърдостта – с 23%

Няма никаква магия, само триизмерен подход към лицето, както би постъпил опитен архитект. Хубавото на локдауна е, че бюти грамотността рязко се повиши и мнозина осъзнаха, че набезите в клиниката на всеки шест месеца заради пълнител или мощен апарат не са достатъчни. Борбата с липсата на еластичност и с гравитационната птоза, както и преструктурирането на овала трябва да се превърнат в система. Гаранция за това са 4-те платформи в основата на формулата.

Антигравитационна

Докато семена на живовляк стимулират експресията на основни съставки на извънклетъчната матрица, божур контролира клетъчната комуникация. Увеличаването на дебелината и плътността на кожата пък хармонизира обема на лицето.

Стягаща

Генерирането на сили на опън, необходими за механичната устойчивост на кожата, се дължи на ръж. „Отскокът” върви паралелно с регенериране структурата на колагеновите влакна и подмладяването на фибробластите (годжи бери, безсмъртниче).

Тензорна

Грижа за образуването на виско-еластичен филм върху повърхността на кожата, който гарантира незабавен (след 15 минути) лифтинг ефект, имат маниока и екзополизахарид от морето Ироаз.

Защитаващи ДНК-то

Трипептид и смитсонит (минерал) минимизират ефектите на външното и вътрешното стареене в резултат на UV лъчите и гликацията. Така кожата запазва еластичността и стегнатостта си.

Spread the love
More from Свобода Сидерова
Light Blue Forever – живот по италиански
Сладко като зрял плод безделие насред сиеста Забелязали ли сте, че италианците...
Read More
0 replies on “Метаморфна промяна в стил Меган и Зоуи”