Миглите: преувеличени и цветни

За разлика от червилото спиралата няма как да се отпечата на маската. Време е за едни от най-знаковите визии на Туиги и Даяна Рос

Търсите нещо по-запомнящо се, но все пак удобно за носене, с което да разнообразите ежедневния си макиаж? Защо не опитате хиперболизирана рамка на очите? Независимо дали е постигната с изкуствени мигли или чрез наслояване на спирала за обем, тя е най-лесният начин да добавите нотка на високооктанов глем. Така поне твърдят Lanvin, Marc Jacobs, Anna Sui, Moncler x Richard Quinn,  Molly Goddard, Fashion East, Rokh… Ако все още имате цветна спирала от миналия сезон, ще се наложи да се разделите с нея – минало е доста време. Но след това купете нова! Визажистите се забавляват с нея почти толкова, колкото със сенките. Off-White набляга на яркорозови мигли, които се открояват на „голото“ лице. В Ulla Johnson комбинацията синя спирала и кафяви сенки напомня за земята и небето.

Концепцията за размиване на границите между макиаж и грижа – по-актуална от всякога

Обикновено са нужни 2-3 години, докато даден козметичен продукт придобие култов статус. Двете спирали за обем и извивка обаче са бестселъри през първите месеци от продажбите. Dior продължава да споделя опита, натрупан зад кулисите. С Diorshow Iconic Overcurl (1) постигате пърхащи мигли, толкова гъсти и извити, че хвърлят сянка. Невероятно прецизна, извитата четка спестява нуждата от миглоизвивачка, а усъвършенстваната формула гарантира 24 часа трайност и ежедневна грижа (памуков нектар). Четката на Mad Eyes на Guerlain (2) с меки влакна е проектирана така, че с всяко нанасяне да увеличава плътността на миглите. Към обичайните функции e добавена и грижа. Съставът с пчелен восък, екстракт от памук и D-пантенол напомня повече хидратиращ серум. След 4 седмици употреба миглите дори без грим изглеждат с 15% по-дълги, а извивката се увеличава с 14%.

Spread the love
Tags from the story
,
More from Свобода Сидерова
Light Blue Forever – живот по италиански
Сладко като зрял плод безделие насред сиеста Забелязали ли сте, че италианците...
Read More
0 replies on “Миглите: преувеличени и цветни”