На голям екран

Тялото прожектира начина на живот и естетическите нагласи. Два начина гледането да е приятно

Когато корицата с едрогабаритната Тес Холидей на Cosmopolitan, октомври 2018 г., обиколи свeта, някои видяха в нея символ на бодипозитивизма. Други – млада жена с куп здравословни проблеми. Да, 5-10 кг отгоре не са кой знае какво, но 155 са число. Сигурно си мислите, че ако целевата ви група (съпруг, приятели, колеги) ви поддържа, на кого му пука как изглеждате. Ако за групата физическите параметри са от значение (и това се случва по-често, отколкото мислите), тогава се налага да вземете мерки. Само не прикривайте мързела зад безусловно приемане.

Точка на топене

По една или друга причина сте решили до прибегнете до хранителни добавки. Не е достатъчно. Независимо дали ви харесва или не, мастните запаси се топят като сладолед в горещ ден само ако ядете по-малко или се движите повече. Или и двете. Concentré Brûle Graisse на Ericson Laboratoire дава допълнителен тласък за реализиране на условията. Концентратът за изгаряне на мазнини дължи действието си на пет екстракта, L-карнитин и кофеин. Последният е една от най-ефикасните „горелки”. Изследвания сочат, че ускорява метаболизма с 16% за час-два. Миксът от зелен чай и кофеин пък изгаря около 65 повече калории на ден. В добавка бъз и ясен регулират гликемията и потискат апетита. В ролята на „чистач” касис елиминира отпадъците и токсините.

Мастните клетки на диета

На мнозина локдаунът изигра лоша шега. Набезите до хладилника вече са в режим 24/7. Ситуацията влошава злоупотребата с т.нар. индустриална храна. Под действието на трансмазнините мастните клетки обменят помежду си стрес сигнали, които на каскаден принцип предизвикват циклични метаболитни нарушения в адипоцитите. В правия път ги връща терапията Dietetik Cellulite Control на Ericson Laboratoire, която коригира нарушеното функциониране на мастната тъкан и намалява размера на мастните клетки. Грижа за това има липолитичният бустер Inteslim с див джинджифил, кофеин и сърцевиднолистно гологлавче. Освен на комплекса, който е част от всички продукти, марката разчита на метода на моркова и тоягата. Ексфолиацията със захарен супердетокс скраб е нещо като първа среща – на вас с продуктите, а на терапевта – с кожата ви. Последващото нанасяне на дневен антицелулитен серум за изгаряне на мазнини на проблемните зони и антицелулитна масажна паста на цялото тяло е прелюдия към същинската част – вакуум масаж с вендузи. Движенията (точково засмукване, серпентини, помпа…) са изпитание за забавената микроциркулация и натрупаните токсини. За сметка на това обвиването с антицелулитната масажна паста е безценна възможност за релакс със затворени очи в пашкула на електрическото одеяло. Резултатът изненадва и Тома-Неверниците. При бедрата мастната тъкан, измерена с ехограф, намалява със 7,6% още  след първата процедура. Гаранция.    

Spread the love
More from Свобода Сидерова
Фантастична реалност
„Защо да гледаме на света през зловещ филтър, след като можем през...
Read More
0 replies on “На голям екран”