Наоми и дъщеря й във Vogue

naomi balmain review

Изненадата, че Наоми Кембъл е станала майка на 50, бе едно от нещата, които се коментираше много през изминалата година. Сега топмоделът позира на корица на списание Vogue с мъничето и споделя радостта си.

“Винаги съм знаела, че един ден ще бъда майка, но това е по-голямо щастие, отколкото някога можех да си представя”, споделя Наоми. Тайната за появата на момиченцето знаят шепа хора, докато не идва момента Кембъл сама да го сподели в социалните мрежи.

“Тя не беше осиновена – мое дете е”, слага край на въпросите за раждането Наоми. “Тя е най-голямата благословия, най-хубавото нещо, което някога съм правила.”

“Дъщеря ми винаги е на първо място. Каквото и да правя, то е за нея. Напълно безкористно е нали”, допълва още щастливата майка, която не крие, че е имала огромни изисквания към бавачката на малката (почти колкото към собствените си асистенти). Причината е, че държи детето винаги да е с нея – по работа, по събития и благотворителни инициативи, които са част от живота й в последните години.

„Около нея отново усещам какво е да си дете. Малките радости да откриваш света и всички тези играчки. Колко са много само. Какви ли не кукли, за които дори не съм мечтала на нейните години“, обяснява Наоми.

Голямата промяна в живота й не спря 51-годишния модел да се включи в много от най-големите ревюта от последната Седмица на модата, както и да се снима в редица кампании. За работата в света на модата след толкова много години тя казва, че без съмнение смята младите й години за много по-динамични и забавни, но се радва, че може все още да върви рамо до рамо с 18-годишните модели.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Дакота Джонсън и грижата за себе си
През последните пет години актрисата Дакота Джонсън си е извоювала име на...
Read More
0 replies on “Наоми и дъщеря й във Vogue”