Джиджи Хадид ще е новата ководеща на „Next in Fashion“

Джиджи Хадид
Getty Images

Моделът с палестински корени се присъединява към стилиста Тан Франс от  „Queer Eye“, с когото ще водят риалити предаването за дизайнери на Netflix. Все още не е ясно кога ще излезе вторият сезон, но кастингите започват.

Новината не е изненадваща, тъй като Хадид има опит като жури. През 2020 г. беше част комисията от специалисти, която оценяваше участниците в LVMH Prize за млади модни дизайнери.

Първият сезон на „Next in Fashion“ излезе през януари 2020 г. с водещи дизайнерът Алекса Чънг и стилистът Тан Франс. В състезанието се включиха 18 дизайнери, които се състезаваха за голямата награда от $250,000 и шанса тяхната колекция да се продава в Net-a-porter.

Чънг и Франс с победителката от сезон първи, Минджу Ким

Като гост жури бяха поканени няколко представители на модната индустрия като Ева Чен, дизайнера Прабал Гурунг, Томи Хилфигер, Кристофър Кейн и Филип Лим.

„Next in Fashion“ е от новото поколение модни риалитита, следващи модела на “Project Runway” (който има цели 19 сезона). През същата година, в която Netflix пуснаха своето предаване, излезе и “Making the Cut”, водено от звездите на “Project Runway” Хайди Клум и Тим Гън. А през лятото излезе и вторият сезон на шоуто, което можете да гледате по Amazon Prime.

Spread the love
Публикувано от
Още от Ина Иванова

Корсетите са отживелица, време е за друг вид талия

Тъкмо когато корсетът е в разцвета си – било то в традиционния...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ