Джиджи Хадид ще е новата ководеща на „Next in Fashion“

Джиджи Хадид
Getty Images

Моделът с палестински корени се присъединява към стилиста Тан Франс от  „Queer Eye“, с когото ще водят риалити предаването за дизайнери на Netflix. Все още не е ясно кога ще излезе вторият сезон, но кастингите започват.

Новината не е изненадваща, тъй като Хадид има опит като жури. През 2020 г. беше част комисията от специалисти, която оценяваше участниците в LVMH Prize за млади модни дизайнери.

Първият сезон на „Next in Fashion“ излезе през януари 2020 г. с водещи дизайнерът Алекса Чънг и стилистът Тан Франс. В състезанието се включиха 18 дизайнери, които се състезаваха за голямата награда от $250,000 и шанса тяхната колекция да се продава в Net-a-porter.

Чънг и Франс с победителката от сезон първи, Минджу Ким

Като гост жури бяха поканени няколко представители на модната индустрия като Ева Чен, дизайнера Прабал Гурунг, Томи Хилфигер, Кристофър Кейн и Филип Лим.

„Next in Fashion“ е от новото поколение модни риалитита, следващи модела на “Project Runway” (който има цели 19 сезона). През същата година, в която Netflix пуснаха своето предаване, излезе и “Making the Cut”, водено от звездите на “Project Runway” Хайди Клум и Тим Гън. А през лятото излезе и вторият сезон на шоуто, което можете да гледате по Amazon Prime.

Spread the love
More from Ина Иванова
Новият сезон на „Feud“ разказва за краха на Труман Капоти
Първият сезон на „Feud“, който излезе през 2017, обхваща бурните отношения между...
Read More
0 replies on “Джиджи Хадид ще е новата ководеща на „Next in Fashion“”