Защо Никол Кидман не сбъдна най-голямата си мечта

(Photo by Christopher Polk/Getty Images for Turner)

В света на богатите и успешните тя няма равна. С четири номинации за наградата „Оскар“, от които една победа за главна женска роля, големи хонорари и силно появяване на малкия екран (и стрийминг платформите) Никол Кидман изглежда непобедима. Но това съвсем не е така. Звездата от последния хитов сериал „Отмяната“ споделя пред австралийското издание Marie Claire, че винаги е искала повече деца и ако съжалява за нещо, то това не са загубените филмови награди или роли, а проблемите със забременяването и раждането по естествен път.

Кидман има две биологични деца (с помощта на сурогатна майка) от кънтри музиканта Кийт Ърбан и две осиновени с бившия си съпруг Том Круз. „Исках 10 деца, но природата не ми даде тази възможност. Но се примирих. Станах майка по-късно и по различни начини не само на моите деца, но и на шестимата ми племенници и 12-те кръщелници. Обичам децата и ми харесва да се грижа за тях“, казва Кидман.

Макар че в последно време е сериозно ангажирана покрай последните си проекти, двете й дъщери Фейт и Съндей са плътно до нея при снимките на всеки сериал или филм, включително и на поредицата Nine Perfect Strangers, който се засне в Австралия и чиято премиера бе на 18 август.

Момичетата имат изграден график, така че да придружават родителите си независимо от коя точка на планетата ще работят.“Казвам им, че те са деца на света. Пътуват навсякъде с мен и Кийт и имат приятели от различни държави. Понякога се оплакват, че толкова често трябва да си събират багажа, но вече са свикнали, защото знаят, че да сме заедно като семейство е важно“, споделя Никол.

За Кидман е от значение семейството ѝ да е неразделно, независимо от натовареността на нея и съпруга ѝ, като да бъде момичетата си, винаги е стояло като приоритет, преди да поеме която и да е роля.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Love Parade и Gucci

Любовната история на Gucci към показността не е от днес. Италианската луксозна...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ