Защо Нина Добрев е перфектното гадже

nina dobrev

Спортът изисква жертви не само от атлетите, но и от техните семейства. Актрисата Нина Добрев добре знае това. Въпреки че гаджето й Шон Уайт не успя да грабне медал по време на петата си и последна зимна Олимпиада в Пекин тази година, той все пак има награда вкъщи. А това винаги е най-важно.

Пред E!News сноубордистът, който завърши на четвърто място във финала на дисциплината сноуборд халф-пайп, заяви, че подкрепата и любовта на Нина са невероятни. „Тя беше през цялото време с мен в Пекин. След тренировките ми се обаждаше по телефона, имах и скрити бележки в куфарите си, просто всякакви неща, които можеха да направят деня ми по-добър“, казва Уайт.

35-годишният сноубордист заяви, че ще се пенсионира след Олимпиадата, наричайки участието си в Пекин „невероятно“ и „странно“ преживяване. Той допълни, че се е чувствал страхотно, когато е виждал милите думи на феновете в социалните мрежи и добрите пожелания, които съперниците са му казали след края на състезанието.

Относно бъдещето си, Уайт споделя, че няма търпение отново да се види с Добрев и двамата най-накрая да започнат да мислят за следващата глава от съвместния си живот. Дали това не е намек за предстояща сватба?

Spread the love
More from divamagazine.bg
Адел пред раздяла с Рич Пол
Проблемите около Адел се сгъстяват. Според най-новите слухове чувствата между певицата и...
Read More
0 replies on “Защо Нина Добрев е перфектното гадже”