За кого Нина Добрев вика в Пекин

nina dobrev

Зимната Олимпиада в Пекин вече започна, а рестрикциите около коронавируса станаха причина много от семействата на състезателите да бъдат разделени. Китай допуска само състезатели, като фенове и придружители нямат право да присъстват на пистите. Една от разделените двойки е тази на Нина Добрев и Шон Уайт, след като сноубордистът се класира за пети рекорден път на Олимпиада.

Въпреки разстоянието Уайт усеща подкрепата на приятелката си, благодарение на специалния подарък, който тя му е направила преди заминаването. В интервю, дадено пред телевизия NBC, олимпиецът разказа как е бил изпратен в Пекин с надеждата да донесе поредното отличие у дома. Уайт се пошегува, че Нина на няколко пъти се е опитала да намери начин да се вмъкне с него в самолета за Китай, но безуспешно.

“Искаше ми се да е тук. Тя много ме подкрепя, с мен е във всяка една стъпка по пътя към успеха и просто е прекрасна“, каза той пред NBC. След като помаха на Нина от телевизора, Шон разкри и какъв подарък е получил от приятелката си.

nina sheawn

Нина и Шон често се снимат за социалните мрежи

Добрев е направила специално видео, в което е включила цялото семейство на Уайт и приятелите му. Олимпиецът не разказа повече подробности за клипчето, но заяви, че то е било невероятно и много трогателно. „Всички ми липсват, но със сигурност усещам любовта им от разстояние“, категоричен е той.

Шон Уайт и Нина Добрев са заедно повече от две години. Миналия месец актрисата не спести милите думи по адрес на гаджето си преди началото на зимната Олимпиада. „Много се вълнувам. Класиране за Олимпиада е едно от най-големите постижения, а той го прави вече за пети път. Много съм горда“, казва тя.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Ще се съберат ли?
Където е горяло, пак ще гори. Брадли Купър и Ирина Шейк напоследък...
Read More
0 replies on “За кого Нина Добрев вика в Пекин”