Нина Добрев със собствена линия вино

nina dobrev

Ситуацията на локдаун, която постави на изпитание много бизнеси и шоу индустрията, има и своята добра страна – създаде ново поколение предприемачи. Актрисата Нина Добрев е сред тях, след като реши да стартира своя линия вино. В нея си партнира с актрисата Джулиан Хъф, с която са добри приятелки. Двете дами ще произвеждат вино в Напа, Калифорния – един от най-известните райони в света за производство на вино.

Новината се появи в личния профил на Нина със специална фотосесия на двете жени. На нея те позират с чаша червено и чаша бяло вино.

Алкохолната посока, която двете дами следват никак не е странна. Тя отдавна е доказала, че в работи в Холивуд, където Джордж Клуни има бранд за текила, Скалата – за водка, а Брад Пит – за вино розе. Преди време рапърът Пи Диди направи няколко милиона от своя линия високоградусови напитки, а Джей Зи продаде дяловете в компанията си за шампанско за четвърт милиард долара. Както разбираме, Нина смело крачи по техните стъпки и макар още да не е била номинирана за Оскар или Златен глобус, финансите й ще се движат нагоре.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Горещ шоколад
Продукти: 2 с.л. захар 2 с.л. какао ¼ ч.л. канела щипка индийско...
Read More
0 replies on “Нина Добрев със собствена линия вино”