Новата рокля на Кари

carrie norma kamali

Завръщането на „Сексът и градът“ носи особено вълнение не само за феновете на историята, но и за верните почитатели на модата. Стилът на Кари през годините и през етапите от живота й винаги е вълнувал със своята яркост. Сега обаче той е още по-любопитен заради фактът, че Сара Джесика Паркър вече не е просто една млада жена с безброй идеи в главата си, а зряла модна икона със съпруг милионер.

Да, мечтите на милиони момичета за щастлив брак с богат и красив съпруг изискват повече старание във външния вид. Неслучайно и Vogue обръща внимание на новия стил на главната героиня в „Сексът и градът“ и търси нейната идеална рокля.

Ако се върнем назад през годините, ще се спрем на поне 3 емблематични тоалета на Кари – бялата slip рокля от снимката й на автобуса, любимата рокля от пътуването й до Париж и случайната среща с Тузара и черната рокля по тялото й. Роклите, които подчертават фигурата се открояват като любим модел на стилистите на филма и някак логично ни отвеждат и към новото им откритие – светлосинята рокля на писателката от новите серии.

Тоалетът е на дизайнера Norma Kamali и е на цена 215 долара. Лошата новина за почитателите на модела е, че вече е изкупен (освен в размер XXS). Ефектът Кари Брадшоу отново се развихря и скоро можем да очакваме да „изчезнат“ още от дрехите, които Сара Джесика Паркър носи в лентата.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Виктория на финал на Евровизия
Късно снощи България получи място на финала на Евровизия. Младата певица Виктория...
Read More
0 replies on “Новата рокля на Кари”