Новият дом на Елън и Порша

Едва ли е тайна, че комедийната звезда Елън Дедженерис знае как да се глези. Достатъчно е само да погледнем партньорката й в живота Порша де Роси и сме напълно сигурни, че има добър вкус. Потвърждава го и с покупката си на нов дом, която се финализира малко преди празниците. Точно навреме, за да прекара в него седмиците на социална изолация след положителен тест за Ковид 19.

След тежките събития, които поставиха кариерата на Дедженерис на изпитание това лято, комедийната звезда избра да скочи смело в покупката на имоти, за да запази авоарите си. Според изчисленията настоящото състояние на водещата е над 330 милиона долара. Може би за това не е изненада, че е инвестирала 46 милиона от сумата в нова къща в Калифорния.

Елън взе решението да смени стария си дом, след като през лятото той бе обран от крадци. По време на първото „затваряне“ водещата излъчваше шоуто си именно от дивана в хола си и това е помогнало на престъпниците да се ориентират в атмосферата. Не на последно място след разкрития, че се държи грубо със своите служители и намеците за расизъм, Дедженерис се превърна в мишена на недоброжелатели. А водещата най-малко на света иска да е под заплаха с любимата си.

През ноември двойката подписа договора за продажната на стария си имот в Санта Барбара, Калифорния и се оказа, че веднага е вложила парите в новата си къща. Преди това тя е била притежание на комика Денис Милър, който я е превърнал в истински палат. Огромният имот е с 3 отделни постройки, а освен това има всичко необходимо, за да се чувства семейството сигурно и достатъчно далеч от любопитни очи. А плюс е, че наблизо живеят Мегън и Хари, които също залагат на добра охрана.

За сега достъпни снимки на имота са само от птичи поглед. Той обаче изглежда толкова обещаващо колкото имотът, който преди това обитаваха Елън и Порша. Можете да се убедите от галерията ни.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Dior за дома
Родена от творческия диалог между Мария Грация Кюри и италианския художник Пиетро...
Read More
0 replies on “Новият дом на Елън и Порша”