Новият стил на Меган

Когато си част от британския кралски двор, имаш задължения не само да присъстваш на определени събития, но и да изглеждаш подобаващо за тях. Волности с тоалетите и прическите са недопустими, а понякога дори се наказват със скандали. Никой не знае това по-добре от Меган Маркъл, която неведнъж бе хващана в модни гафове.

Животът на бившата актриса сякаш се нареди от мига, в който заедно със съпруга й се отказаха от кралските си привилегии. Двамата вече живеят като нормална двойка и това се отразява във всеки аспект на ежедневието им. Например, гардероба на Меган. За година той е поевтинял с над 5 пъти, а това съкращение никак не безпокои актрисата.

Като „кралска съпруга“ Меган редовно блестеше в дизайнерски тоалети от Dior, Givenchy, Prada и Chanel, както и с много скъпи аксесоари. Но след като напусна крилото на британската монархия през март 2020 г. и се премести в Калифорния, тя драстично промени стила си. Меган намали бюджета си за нови неща. Femail е изчислил, че общата стойност на облеклото й през миналата година (включително бижута) е била 44 188 паунда. Това е близо пет пъти по-малко, отколкото през 2019 г. – 211 693 паунда. И два пъти по-малко от това, което е изхарчила Кейт Мидълтън за тоалети през 2020 над 98 хиляди паунда.

Изглежда кризата е ударила и там разходите на семейството, но Мегън и Хари винаги са настоявали, че им се иска да имат по-спокоен и нормален живот. А той върви с определени ограничения…

Spread the love
Tags from the story
,
More from divamagazine.bg
„Чиракът на магьосника”, Евалд Флисар
„Чиракът на магьосника” от Евалд Флисар е най-четената и превеждана словенска книга...
Read More
0 replies on “Новият стил на Меган”