Ново начало за кожата с L’Occitane

Само ако имаше устройство, което по естествен начин да върне младостта, щеше да е невероятно. Макар досега да няма усъвършенствана технология, определено нощният серум Immortelle Reset Nuit може да „нулира” годините

Има ги онези прекрасни утрини, когато хвърляте поглед към огледалото и… всичко е доста добре! Веднага в съзнанието ви изниква мисълта за ползата от разкрасяващия сън. След време идва ред на утрините, когато се налага ремонт на щетите – безжизнена, подпухнала, увиснала и с неравномерен тен кожа, където уж незабележимите линии сякаш са се превърнали в окопи. Добрата новина е, че L’Occitane, една от любимите ви марки, знае как да върне уморената кожа в обичайното й щастливо състояние. В днешно време сънят е лукс (сега спим цели два часа по-малко, отколкото през 1960 г.). Нали не мислите, че с измиването на зъбите и гледането на някой сериал задълженията ви преди лягане се изчерпват? От абстрактен L’Occitane превръща нощния ритуал в изискана романтична грижа. 

Точно както всички се нуждаем от рестарт в живота, така еликсирът на младостта Immortelle Reset Nuit Huile-in-Serum се нуждае от ъпгрейдване. Кое все пак наложи да се усъвършенства формулата на многократно награждавания още от самото си лансиране през 2018 г. нощен серум, който се продава на всяка минута някъде по света? Отговорът, както винаги, се крие в безсмъртничето. Още от 2001 г. L’Occitane отприщва невероятната сила на цветето от Корсика, кръстено така заради уникалната си способност да съперничи на вечността (дребните съцветия запазват слънчевия си цвят дълго след като изсъхнат). Оказва се, че след всичките тези години то все още крие съкровища. Подобен на сок, новият екстракт от безсмъртниче в Immortelle Reset Nuit Huile-in-Serum не само ускорява регенерацията на клетките, изложени на оксидативен стрес (+53%), но и намалява тревожните сигнали до имунната система с цели 82%. Кожата мигновено се успокоява (+76%). В добавка екстракт от акмела, наречен естествен ботокс, разглажда бръчките, а екстракт от майорана събужда кожата.

Защо екстрактът се нарича „подобен на сок“? Преди марката не можеше да извлича едновременно молекулите вода и масло. След 7-годишни изследвания е патентован нов 100% естествен разтворител. Подобно на естествения сок от безсмъртниче той може да извлича и да съхранява водни (липофилни) и маслени (хидрофилни) цветни молекули. Текстурата масло-в-серум (10:90) попива толкова бързо, че няма смисъл да се тревожите дали ще изцапа калъфката. Докато главата ви удари възглавницата, дори може да забравите, че изобщо сте го нанесли, ако не е флоралният намек.

P.S. Малко от тестваните от мен продукти дават незабавен резултат. А на кожата ми, която остави част от колагена си преди 20 години (добре де, 30),  трудно нещо може да проличи. Въпреки  това с изненада откривам, че Immortelle Reset Nuit Huile-in-Serum работи чудесно за мен. Нещо повече, вместо за 7 дни, както обещават от марката, виждам разликата в рамките на една нощ. Чудо? Не, L’Occitane! 

Spread the love
Публикувано от
Още от Свобода Сидерова

Хевиметъл

Носталгия по стила диско, разтопен метал, футуристичен блясък… Свивате ли пръстите? Празничният...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ