Новото гадже на Лео

Както всички знаем, Леонардо ди Каприо не пипва жена над 25. Изглежда обаче, че това е напът да се промени, тъй като новата му любов е преминала критичната възрастова граница още през юни. Става дума за италианския модел Витория Черети, в която, по думите на приятелите му, Лео е „много влюбен“. Според тях той открива в нея всички качества, които търси у една жена, а особено силно ги сближава общата им загриженост за околната среда и промените в климата. Лео дори е запознал Витория с майка си, което е показателно за сериозността на отношенията им. Дали 48-годишният ерген най-накрая е открил жената на живота си?

„Лео е луд по Витория и я намира за много интригуваща. Харесва му накъде върви връзката им, затова и не се вижда с други жени, а е изцяло фокусиран върху нея. Тя е много интелигентна и притежава всички качества, които той търси в партньорката си“ – споделя приятел на актьора.

Витория Черети е един от най-утвърдените италиански модели. От малка е избрала моделската кариера и благодарение на амбицията си още на 14 става лице на годината на престижната агенция Elite Model Look. Снимала се е на кориците на редица модни списания, сред които ELLE, Grazia и Harper’s Bazaar, освен това е на корицата на американския Vogue за 125-ата годишнина на изданието.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Секси тандем Крис Хамсуърт и Аня Тейлър-Джой
Има филмови поредици, които никога няма да спрат да вълнуват и „Лудия...
Read More
0 replies on “Новото гадже на Лео”