Мишел се кара на Барак Обама за прегръдките

Сигурно помните колко отдаден и комуникативен бе Барак Обама в ролята си на президент. Винаги усмихнат, готов да даде прегръдка или да се ръкува с някого, сега – по време на пандемията, той е в постоянен дискомфорт. Вече не може да споделя маси я закусвалните, да се шегува с непознати на улицата или да прави всички онези неща, които го превърнаха в такъв всеобщ любимец на масите. И не е тайна, че всичко това му причинява огромен стрес и комуникативни проблеми.

„Непрекъснато се налага да му се напомня да спазва дистанция и да не се приближава прекалено към хората. С това се е заела съпругата му Мишел, която се опитва да го държи под око“, наскоро сподели близък до семейство Обама.

Разбира се, причината за това безпокойство не е само здравна. Мишел съвсем сериозно се безпокои, че ако се случи така, че хора около нея и съпругът й се разболеят, върху тях може да бъде хвърлена вина, че не са спазвали стриктно мерките. А както знаем госпожа Обама винаги е била от тези жени, които иска преди всичко да дава добър пример с поведението си.

„Тя знае, че не е обикновена знаменитост и когато прави нещо, гледат я милиони жени. Така че, да, поведението й може да се струва странно, но този контрол е нужен“, допълва още източникът.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Азиатски фестивал „Съкровища от Изтока“
Четвъртото издание на Азиатския Фестивал „Съкровища от Изтока“ стартира днес от 10...
Read More
0 replies on “Мишел се кара на Барак Обама за прегръдките”