И „Оскарите“ отиват при… Брад и Зендая

(Photo by Amy Sussman/Getty Images)

В ситуация на пандемия церемония за наградите „Оскар“ все пак ще има. При това не виртуално, а съвсем реално. Организаторите на 93-ите награди на Академията отказаха да последват примера с наградите „Еми“ и „Златен глобус“, които се провеждаха както офлайн, така и онлайн. Продуцентите на събитието предупредиха номинираните, че няма да могат да изкажат благодарствена реч от апартаментите си, а ще трябва да си я вземат на място.

Церемонията по връчването на престижните филмови награди ще се състои в нощта на 25 срещу 26 април в Лос Анджелис. Организаторите на събитието подчертават, че всички необходими санитарни изисквания срещу разпространяването на коронавирусната инфекция ще бъдат спазени.

Тази година домакини на „Оскарите“ ще бъдат Брад Пит и Зендая. Академията разкри част от артистите, които ще участват в официалната церемония по връчване на най-престижните награди в света на киното.  И тази година института, посветен на седмото изкуство, спазва традицията си да покани последните си лауреати в актьорските категории.  Сред тях са  Харисън Форд, Хоакин Финикс, Анджела Басет, Холи Бери, Бонг Джуун-хо, Рийз Уидърспуун, Рене Зелуегър, Лора Дърн,  Реджина Кинг

Spread the love
Тагове
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

15 мисли: Васил Панайотов

Васил Панайотов е известен български писател, макар да не изглежда като типичния...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ