И „Оскарите“ отиват при… Брад и Зендая

(Photo by Amy Sussman/Getty Images)

В ситуация на пандемия церемония за наградите „Оскар“ все пак ще има. При това не виртуално, а съвсем реално. Организаторите на 93-ите награди на Академията отказаха да последват примера с наградите „Еми“ и „Златен глобус“, които се провеждаха както офлайн, така и онлайн. Продуцентите на събитието предупредиха номинираните, че няма да могат да изкажат благодарствена реч от апартаментите си, а ще трябва да си я вземат на място.

Церемонията по връчването на престижните филмови награди ще се състои в нощта на 25 срещу 26 април в Лос Анджелис. Организаторите на събитието подчертават, че всички необходими санитарни изисквания срещу разпространяването на коронавирусната инфекция ще бъдат спазени.

Тази година домакини на „Оскарите“ ще бъдат Брад Пит и Зендая. Академията разкри част от артистите, които ще участват в официалната церемония по връчване на най-престижните награди в света на киното.  И тази година института, посветен на седмото изкуство, спазва традицията си да покани последните си лауреати в актьорските категории.  Сред тях са  Харисън Форд, Хоакин Финикс, Анджела Басет, Холи Бери, Бонг Джуун-хо, Рийз Уидърспуун, Рене Зелуегър, Лора Дърн,  Реджина Кинг

Spread the love
Тагове
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Ефектът Celiné

Кои са брандовете, следващи линията, наложена от Фийби Фило Текст Галина Друмева...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ