Двама в нощен Париж

На небосклона изгря поредната парфюмерийна двойка на Rabanne. Той е в в градиентно синьо, тя – в златисто

2023-та определено бе годината на Rabanne. Къщата не само претърпя модерна трансформация, поставяйки началото на нова идентичност с ребрандирането (само Rabanne без Paco), но и лансира дуо аромати, които са на път да затвърдят мястото си в историята като култова класика. Phantom Intense и Fame Intense са сложен олфактивен разказ за неустоимия призив на здрача, процъфтяващ на лунна светлина и капсулиран в аромати, толкова завладяващи, колкото и контрастни. Когато слънцето потъне зад хоризонта, прегърнете тъмната си страна. Дързост и красота, пардон, самоувереност без правила, както само Rabanne умее.

Човекът фантом

Вдъхновен от мечтана нощ в Париж, мъжът Phantom Intense наелектризира наситеното синьо и на моменти преливащо в черно небе с необузданите си страсти. Той истински ли е? Може би сън? Или просто фантом от вашето въображение. Чарли Хийтън – актьор, познат от сериала „Странни неща“ и неосъществен музикант (само на 16 става барабанист на рок банда), блестящо влиза в ролята. Решимостта му да прегърне собствения си стил, енергия и таланти, независимо дали седи на гол матрак в празна стоя, гледа света от Айфеловата кула, излежава се на капака на кола или свири на ударни инструменти, го превръща в олицетворение на Човека фантом.

Сако с черни пайети, сребриста риза с къс ръкав… Аутфитът на Чарли Хийтън е комбинация от блясък и намигване към официалното облекло

Но в живота на героя на Чарли съществува паралелна вселена, надхвърляща фантастиката на Netflix. Наелектризиращ и предизвикателен, мъжът Phantom Intense споделя духа и неконформистката харизма в сърцето на парфюма. Нощното пътешествие в дебрите на съвременната мъжественост е толкова хипнотично, колкото и далеч от ортодоксалните канони. Любопитството от навлизането в нова територия удовлетворяват лавандула и ванилия, която води до пристрастяване. Опияняващата интрига се върти около замразен портокалов цвят, напомнящ за мъжките кодове в парфюмерията. Именно на неочакваната свежест се дължи интензивността на искрящ лимон и пикантен кардамон, оживени от масло от градински чай. Добавянето на дразнещ небцето абсолют от ром към финалния рунд с кедър и мъх служи като сплотяващ сигнал за готовите да прегърнат вътрешния си фантом.

Следвайки мистериозния аспект на Phantom Parfum, по-интензивната версия е следващата вълнуваща фаза на опуса

Нова история на славата

Покажете вътрешната си светлина и заблестете по-ярко, по-палаво, по-неуважително или по-скоро… поцинковано. Нека златото бъде новата смелост. Също като мъжкото си алтер его модерното парти момиче, каквато е и героинята на Ел Фанинг, управлява тъмнината, карайки околните да се обръщат след нея. Тя е смела, тя е шик, тя може да завърти главата на всеки, който ѝ се изпречи. Но не само заради дрънченето на металните ромбове, хванати с вериги на роклята ѝ. Не може да го чуете, но може да го почувствате. Смесвайки непринуден стил с искряща увереност, притежателката на Fame Intense прегръща нова идентичност и позволява на най-изкусителните си аспекти да се разгърнат. Днес, утре, завинаги.

Fame Intense улавя неустоимия парижки дух, вдъхновявайки с вечната си светлина нова ера на ослепителна женственост

Очевидно славата е на приливи и отливи и невинаги във възходяща траектория, но интензивната версия с парижки привкус оборва аксиомата, разкривайки неустоимата страна на женската чувственост. На каквото и да предположите, че ухае един дървесно-флорален пикантен аромат, Fame Intense го възприема и го трансформира в знойна съблазнителна прегръдка. Давайки свобода на себеизразяването, всяка скъпоценна капка разтваря всички страхове и несигурност. Въпреки смелото изявление на есенция от бергамот и розов пипер, светлината на прожекторите открадва трио тамян, забулено в завладяваща кокосова мъгла. Слънчев жасмин го хармонизира с искряща светлина и чистота, а иланг-иланг – с богата топлина и пищност. На финала минерален мускус, сантал и кедър запалват всяка стая, в която стъпите, разкривайки силата на звездата във вас.

Spread the love
Tags from the story
,
More from Свобода Сидерова
Там, където е щастието
Златният блясък на слънцето и самотният остров са двете съставки на най-незабравимото...
Read More
0 replies on “Двама в нощен Париж”