По следите на мама Клум

Хайди Клум е един от най-успешните и все още активно работещи супермодели, но е време да предаде опита си на следващото поколение. И вече го прави с първите стъпки в тази посока на най-голямата й наследница – Лени. Красивата тийнейджърка дебютира на корица на списание Vogue Германия в компанията на майка си и смелата заявка, че това няма да е последното й участие.

„Винаги съм искала да съм модел. Още на 12 получих предложение да снимам за бранд, който харесвам, но мама не позволи, колкото и да я молех за това. Сега осъзнавам, че наистина ми е било рано за това“, споделя момичето в интервю за изданието.

Лени е само на 16 и е плод на любовта на Хайди с милиардера Флавио Бриаторе. Връзката на Клум обаче не устоява на плейбойския нрав на италианеца и още бременна тя се разделя с него, за да се срещне по-късно с певеца Сийл и двамата да създадат здраво семейството (поне за няколко години). Именно певецът става и бащата, който Лени приема за свой. Макар Бриаторе да не се отказва от правата си над нея и да я признава за своя наследница, те не са особено близки. Лени на няколко пъти споменава, че в момента е в отлични отношения с новия мъж на майка си, който дори я питал за разрешение преди да птправи предложението за брак на Хайди.

В цялата тази сапунена сага Лени расте във възможно най-здравословна среда за стандартите на Холивуд. Обича модата, но не робува на марките. За разлика от по-малките й трима братя и сестри не носи дрехи с лога на брандовете от висок клас. Предпочита базови модели и има едва няколко тениски, джински и палта в гардероба си. Когато нещо й омръзне, пуска го в мрежата към следващия му собственик.

Кой е най-добрият й приятел? Лени признава, че майка й знае всичките й тайни. Да, малко строга е и понякога не разбира нуждата й от бунт, но умее да я изслушва. Жалко, че не й е позволила да си направи обща татуировка с гаджето си, но пък не я е спряла от такава с нейния пастрок. Явно в семейството всичко е въпрос на правилното време и на преговори. А крушата не пада по-далеч от дървото и изглежда ще наблюдаваме поредната чудесна колаборация между майка й дъщеря.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Какво гледаме през март
Отлични сериали, завръщания и нови филми… ето какво ви очаква на малък...
Read More
0 replies on “По следите на мама Клум”