Поли Генова в диско блясък

Отново на сцената, отново в пурпурен блясък и реминисценция на диско музиката на 80-те, в нова песен и видео се появи Поли Генова. Официалната премиера на най-новото парче на певицата „LAST NIGHT“, бе на 27 ноември и вече катери 40 хиляди гледания.

Песента е в диско и синтуейв стил и изцяло отговаря на най-актуалните тенденции в световната музика. „LAST NIGHT“ e създадена от екипа, който стои зад хита на Поли „How We End Up“. Автор на музиката е композиторът и продуцент naBBoo. Текстът е написан от талантливата изпълнителка Romy Dya, позната на публиката с хита си So Far Away заедно с David Guetta и Martin Garrix. Режисьор на клипа е Томислав Михайлов – Чочо. Той ни връща в 80-те и впечатлява с много блясък и ефектна хореография, дело на Милен Данков. За блестящите и провокативни визии на Поли се грижи стилистът Стоян Апостолов. Красивите костюми, с които е облечена певицата, са специално изработени за клипа от дизайнерката Пембе Кенан.

2020 г. беше изключително успешна за изпълнителката, съчетаваща ролята на млада майка, продуцент и музикант. През лятото тя представи новия си албум „Твоя“, включващ вече издавани песни, но също и изцяло нови парчета. Пилотният сингъл към албума, „How We End Up“, се превърна в абсолютен хит и бе излъчван и от най-известния музикален ТВ канал в света MTV и стана най-слушаната българска песен в родния ефир, бидейки на първо място в радио и ТV класациите ни.

„С „LAST NIGHT“ изпращам положителната си енергия до всички мои фенове, защото в тези трудни времена имаме нужда от повече усмивки и добро настроение. Надявам се тази песен да повтори успеха на „How We End Up“ и да докосне всички почитатели на хубавата музика. Благодаря на невероятния ми екип, който въпреки необичайната обстановка успява да създава наистина качествени продукти“, сподели Поли Генова.

Spread the love
More from Вида Пиронкова
Филхармонията вече online
Модерните времена вече ни предоставят възможност само с един клик да се...
Read More
0 replies on “Поли Генова в диско блясък”