Филмово приключение с Поли Недкова

Фотография / bTV

Актриса, инфлуенсър, ководеща по bTV в „Преди обед”, много скоро и доктор в НАТФИЗ, Поли е забавна и вдъхновяваща. Може да я откриете в социалните мрежи като @pollynedkova, а тук да прочетете нейния must do за градски момичета

Любимото ти място в града? Киносалонът на G8, но в конкретна компания 🙂 Обичам да ходя там на прожекции, които ги няма в масовите кинозали. Салоните са много малки и уютни, създават ми усещане за киното, в което израснах като малка.

Какво най-често следиш онлайн? Точно в момента – миймове за „Ергенът“, но в останалото време киноновини, celebrity gossip и малко fashion inspo. Вълнувам се като дете в сладкарница всеки път като излезе първи поглед към някой дългоочакван филм, както последно стана с новия трейлър на „Жокера: Лудост за двама“. А в момента тече и медийното турне на новия филм със Зендея и фийдът ми е пълен с култовите ù аутфити.

Сериалът/филмът, който последно изгледа наведнъж? 3 body problem и The Gentlemen. Вторият ми донесе по-голямо естетическо удоволствие, но препоръчвам и двата на тези, които обичат да се филмират излишно.

Книгата на нощното ти шкафче? „Пътеводител на галактическия стопаджия“, която редовно се сменя с някое романтично фентъзи. Последно четох на екс Fourth wing и Iron flame на Ребека Ярос, а онзи ден видях, че тя е обявила и трета книга от поредицата – Onyx storm, която ще излезе през януари догодина.

Последното нещо, което слуша (песен, албум, подкаст, книга)? Последният албум на Бионсе ми е на рипийт от деня, в който излезе. Обмислям да си купя каубойска шапка.

Най-голямото клише за телевизията? „Всички са с връзки!“

Любимият ти guilty pleasure? Романтично и калпаво написано фентъзи за клето момиче, обичано от суперсилен алфа нечовек.

Мястото, на което бягаш от ежедневието? Фитнес залата! Помага първо на ума, после на тялото. Първите 8-9 месеца тренирах с инструктор, което препоръчвам силно. Постигнах най-категоричните си и бързи резултати, като следвах съветите на професионалист. Сега вече поддържам резултатите си сама.

Някой посещава София за първи път, къде да отиде по твой съвет? На театър. Няма как да сбърка с представленията в МГТ „Зад канала“ и в Народния театър.

Твоят съвет как едно момиче да се поддържа добре и във форма? Да положи съзнателни усилия да развие връзката между ума и тялото си, да го слуша и да уважава нуждите му.

Любимото ти нещо за правене, когато си сама? Да си играя с Мишка (котката ми) и да чета нещо с магийки.

Последното ти вдъхновение (може да е място, книга, човек…) Човек е. С поразително отношение към детайлите. За хаотичен човек като мен това е изключително вдъхновяващо. Дава ми различна перспектива към забързаното ми ежедневие – за всичко има време, стига да можеш да се фокусираш.

Spread the love
More from Зорница Аспарухова
Рене Зелуегър: На ръба на разума
Носителката на „Оскар“ прави завръщане към голямото кино с образа на иконата...
Read More
0 replies on “Филмово приключение с Поли Недкова”