Пресни картофи със спанак и каперси

Продукти

500 г пресни картофи, нарязани на половинки

1 с.л. зехтин

2 с.л. масло

100 г спанак

2 с.л. каперси

сокът и кората на ½ лимон

Приготвяне

Сварете картофите в подсолена вода за 15 мин и ги отцедете. Загрейте в тиган маслото и зехтина и запържете картофите до златисто. Добавете спанака, каперсите, лимоновия сок и лимоновата кора. Пържете още няколко мин, докато спанакът омекне, овкусете със сол и черен пипер. Сервирайте като гарнитура към месо или като самостоятелно ястие.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Оливия обича агнешко

Слухове или не през последната седмица около актрисата Оливия Уайлд е много...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ