Защо принц Уилям не носи халката си?

william prince

Може би сте забелязали, а може би не, но принц Уилям никога по време на брака си с Кейт Мидълтън не е носил своя сватбен пръстен. Това разкритие звучи доста необичайно за човек, свикнал да спазва традициите. Особено традиции с такъв мащаб като тези в британския кралски двор.

Отговорът на въпроса защо Уилям не носи своята брачна халка обаче не е забулен в мистерия. Звучи съвсем скучно – просто не обича пръстени. Кратко и ясно без никакви интриги.

„Той никога не е обичал бижута. Двамата с Кейт се разбраха по този въпрос и 9 години по-късно се придържат към решението си“, съобщават от кралския двор.

Вълнението около пръстена на Уилям се зароди първо в интернет и скоро прерасна в любопитна мълва за проблеми в брака му. С помощта на официалните говорители на принца всичко се изясни бързо. Междувременно това даде причина да се проследи как останалите мъже в двора се отнасят към халките си. За сега принц Хари е неразделен със своето златно бижу, което е изработено от същия бутик, който приготвя пръстена на съпругата му Меган за сватбата им. Кейт Мидълтън също не се разделя с 12-каратовия син сапфир на покойната Даяна.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Сладоледена торта с бишкоти
Продукти: 2 пакета бишкоти 3 ч.ч. ванилов сладолед 1 ч.ч. карамелен сироп...
Read More
0 replies on “Защо принц Уилям не носи халката си?”