Родителските трикове на Мила и Аштън

Всички искаме да сме добри родители и всички откриваме, че идеалните такива не съществуват. Всеки ден се сблъскваме с малки и не толкова малки проблеми на грижите за децата, но един от най-сериозните (особено сега в пандемичната обстановка) е как да ги държим заети. И по възможност да не са пред мониторите…

Актрисата Мила Кунис и съпругът й Аштън Кътчър издадоха своята тайна как хлапетата им на 6 и на 4 години да не са постоянно нервни и нещастни от положението. Дъщеря им Уяйът и синът им Димитри създават свои проекти от отпадъци – кутии, картонени опаковки и всякакви възможни за рециклиране крафт продукти.

„Намират за забавно да конструират роботи, сгради или дори цели градове“, издава двойката.

Примерът й е особено любопитен, защото освен с възпитателна цел (не предлага лесни купени играчки) той се отличава и с креативност. С проектите си децата на двойката развиват своето въображение, моторика и не на последно място – научават се да рециклират. А това, вижда се, ще е особено важно за новите поколения.

Подобно на много млади семесйтва, чиито деца изискват повече внимание и енергия , но не могат да посещават обществени заведения, Мила и Аштън изпитват дискомфорта да са по 24 часа всеки ден с малчуганите. И не се колебаят да признаят, че това е така. В началото ги спасява очакването, че скоро пандемията ще премине, но почти 12 месеца затворени у дома и двамата нямат търпене да усетят вкуса на свободата. Звучи ви познато, нали?

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Ким обратно в училище

Новоизлюпената милиардерка Ким Кардашиян не иска да я сочат с пръст с...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ