Роклята на Кари за $5

Добрата стара Кари Брадшоу отново е тук. След спорното начало на „Просто ей така“, продължение на „Сексът и градът“, персонажите, които няколко поколения жени припознават за любими, се завръщат с щипка носталгичният. След Миранда, която опита да разчупи стереотипите за отегчена адвокатка със син тийнейджър, сега Кари Брадшоу е отново напомни за онова непокорно момиче, което не живее в клишета.

Както в предишните сезони така и сега стилистите на шоуто говорят за емоциите на героите с техния аутфит. И след 3 епизода на преекспонирана на моменти мода, стилът на Кари се завърна с макси рокля с точки. Тоалетът бе припознат като рокля на младежкия Forever 21 и я началото бе разкритикуван от модните почитатели. Причината – бързата мода отдавна не е добре приета в средите им.

Стилистите на шоуто обаче демонстрираха, че са взели много отговорно темата за устойчивост в новите епизоди. Те признават, че редом с висок клас марки са облекли Кари с много винтидж находки и дрехи втора употреба. Въпросната рокля също е от такъв магазин и е на стойност $5. И както помним това бе едно от любимите занимания на писателката – да търси, да открива и да съчетава свободния си дух със стила на Ню Йорк.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Джейсън Мамоа и Лиса Боне се развеждат
Ако кажем, че никога не сме завиждали на актрисата Лиса Боне за...
Read More
0 replies on “Роклята на Кари за $5”