Малки тайни от Рут Колева

Рут Колева пуска нова песен, която се появява само три  месецa след успеха на On My Way и пет месеца след фурора на Candy Coated.

Новото парче носи името All The Guys  и влиза в плейлистата на MTV USA. Макар песента да е много лична и интимна, Рут казва: „All The Guys не е музикален спомен за „всички онези момчета“. Написана е за случващото се в  живота ми-онова, което другите не виждат, а  не толкова, че имам проблем с „лошите момчетата“. През  годините съм била обект на публично обсъждане, звезда в жълтата преса и главен герой в клюкарски истории, които са много далеч от мен- и като човек, и като артист.  All The Guys е за онази истина, която трябва да оцелее, след предразсъдъците и наложените табута“.

All The Guys със сигурност скоро ще се изпълни на живо и в легендарното заведение на бащата на Лейди Гага – “Joanne Trattoria”. Рут е специален артист, поканен лично от Джо Джерманотта за регулярни концерти в ресторанта. Срещата между тях се случва, след като Джерманотта попада на концерта на Колева със Софийската филхармония, в интернет. Пише й, впечатлен от начина, по който преживява музиката и скоро след това българката става част от неговата специална програма. Тя е заедно с номинирания за “Грами” басист Петър Славов и китариста Марсио Филомена.

За All the Guys Рут споделя, че е написала песента, заедно със своя близък приятел от Лос Анджелис Тиен Нгуен, по време на негово гостуване в България. Музиката и текстът се раждат след разговор за живота, за ценностната система в обществото, за фалшивите правила и стигмите, които явно изграждат публичния облик на човека и артиста.  Продуцент отново е Kan Wakan (Георги Линев), който продуцира и  албума й „Confidence. Truth“.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Джейсън Мамоа и Лиса Боне се развеждат
Ако кажем, че никога не сме завиждали на актрисата Лиса Боне за...
Read More
0 replies on “Малки тайни от Рут Колева”