Месечен хороскоп

Юни

Юни започва с потапяне в ретроградност от своя любим Меркурий. Покровителят на зодия Близнаци ще създаде очаквани проблеми с комуникациите, затруднения в търговията и пътуванията, ще развали намеренията ни. Той вече е задействал своите сили и ще е активен до 23 юни.

Обичайно сме викнали да приемаме подобен период с много негативни емоции, но е добре да се възползваме от тренда, който ни дава и да разрешим наболяли проблеми. Добършване на ремонтите, приключване на етап от образованието или други отлагани задачи са на дневен ред.

Завръщането на хора от моналото също е знак, че трябва да подходим с честност и да разрешим наболялите си проблеми с тях. Да се възползваме от този шанс.

Пожелаваме ви позитивен и вълнуващ юни!

Месечен хороскоп ОВЕН

Не се поддавайте на провокации

Първата половина на юни, няма да е най-доброто време за представителите на зодия Овен. Вашите очевидни успехи, ще привлекат завистливи хора. Интригите и клеветите, могат да ви направят уязвими. През този период много енергия ще хабите в спорове, доказвайки кой е прав и кой греши. Изберете правилна линия на поведение – отстоявайте позицията си, същевременно запазете спокойствие и не се поддавайте на провокации. Тези, които решат да отидат на почивка през юни, трябва да са наясно че съществува опасност от пътуване по вода.

Недоверието и свръхзагрижеността от страна на близките и скъпи хора, ще се превърнат в досаден фактор за експлозивната ви природа. Опитайте се да контролирате ситуацията, като се подчинявате на обстоятелствата, в противен случай няма да избегнете големи загуби. Ако въпреки това се провалите по всички точки, анализирайте къде сте сгрешили. Никога не е късно да признаете грешките си. Освен това от средата на юни настъпва благоприятен период, за изграждане на нови и възстановяване на стари отношения.

Ще ви завихри във вихъра на нови планове и примамливи перспективи. Ще усетите цялата прелест на късмета. Напълно неочаквани обрати в кариерата, ще се окажат резултат от предишното ви усърдие. Това е чудесно време за укрепване на авторитета, пътувания и изграждане на добри отношения с началниците. При желание през този период може, буквално да достигнете върхове. Ако мислите за смяна на работното място, тогава е най-добре да го направите сега.

Що се отнася до материалните въпроси, от 7 юни до 14 юни, няма да е най-добрият период за големи покупки и финансови сделки. Дори и най-примамливите предложения, могат да се превърнат в загуби и проблеми в този момент.

Обърнете специално внимание на кожата: вероятни са алергии. Може да изпробвате алтернативни методи за лечение – най-вероятно ще работят за вас. Опитайте се да прекарвате повече време на чист въздух – правете бавни разходки в парка или по-добре излезте извън града. Разумната физическа активност, ще ви помогне да възстановите емоционалното си настроение.

Периода е добър за започване на курс на лечение, процедури за прочистване на черния дроб. Ако имате проблеми с бронхите, сега курорт с подходящ климат ще се превърне в истинска панацея за вас. Това е и добър месец за отказ от вредните навици. Успехът ще зависи не само от вашето желание, но и от силата на волята. Поставете си цел – и действайте, резултатът няма да закъснее.

Месечен хороскоп ТЕЛЕЦ

Представителите на зодия Телецът не трябва да очакват подаръци на съдбата и специален късмет през юни. Изглежда, че за сега сте достигнали своя лимит. За вас юни може да се окаже труден, преди всичко на емоционално ниво.

Външните обстоятелства през юни няма да ви позволят да се отпуснете, ще имате много работа, както в бизнеса, така и в личния живот. Положението на Слънцето подсказва, че сега е време да се справите със старите дела и обещания.

През юни са много вероятни конфликти и кавги у дома. Често близките ще се опитват да ви натоварят с проблемите си. През този период ситуациите ще се развиват така, че често ще се сблъсквате и ще трябва решавате стари проблеми и конфликти. Но след това ще започне нов период в отношенията. Децата ще изискват повишено внимание. Отлично време за битови мероприятия.

През втората половина на юни, ви предстои време на открития в любовта. Дали да „изследвате“ настоящия си партньор или да създадете нови отношения, зависи от вас. Необвързаните представители на знака, ще искат да започнат сериозна връзка. Отдавна сте узрели за сериозни чувства и сте готови за отговорност. Не се тревожете, ако новият роман бързо достигне до съжителство или брак. Връзка започнала през юни, е обречена на успех.

Що се отнася до кариерата, през юни ще трябва да положите много усилия, за да защитите интересите си. Възможни са конфликти с началници, но колегите със сигурност ще застанат на ваша страна.

В средата на юни може да разчита на уважение и увеличен авторитет на работното място. Вероятно сега вашите проекти, ще се реализират с пълна сила. Финансово може да се каже, че вашата позиция ще бъде доста стабилна. През втората половина на юни обаче, разходите за дома и семейството могат да се увеличат.

Сега ще са по-уязвими щитовидната жлеза и ендокринната система. Отложете всички манипулации и прегледи, свързани с тези органи. По време на диагностичен преглед, не е изключена медицинска грешка. Не пропускайте възможността да се погрижите за тялото си. Спазвайте диета.

Месечен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Юни за представителите на зодия Близнаци е подходящо време за експерименти в работата. Ако планирате да промените нещо, действайте. Този месец трябва да работите върху грешките от миналото. Опитайте се да се отървете от илюзиите, които сте имали по-рано, преосмислете отношението си към някои хора и неща, оставете след себе си всичко, което ви пречи да продължите напред.

В личния живот, може спокойно да следвате своите желания, но не бива да забравяте, че приятелите и роднините имат остра нужда от вашето внимание. Физическото влечение към партньора обещава значително да се увеличи. Нека чувствеността ви изпълни, но не забравяйте за романтичната страна на връзката. Намерете баланс между плътския и духовен компонент на любовта и вашият личен живот ще стане много по-хармоничен.

Ако все още не сте срещнали своята сродна душа, тогава излизайте по-често и не се колебайте да започнете първи разговор с личността, която ви харесва. Има голяма вероятност на хоризонта да се появи човек, който ще завладее изцяло вашите мисли.

В професионалната сфера, не трябва да се притеснявате от стагнацията, застой в работата. Признайте си, просто ви трябва пауза. Несъзнателно сте искали почивка. Може спокойно да се отдадете на това състояние. Нека всичко върви и се развива от само себе си, не започвайте нови дела, но бъдете внимателни към малките неща. Изпълнявайте добросъвестно служебните си задължения. Завършете старите задачи спокойно и гледайте с увереност към бъдещето. Разчитайте на вашите партньори – в добра компания бързо ще постигнете успех.

Състоянието на материалната сфера през юни, ще се определя от собствената ви активност. Имате феноменална способност да предвиждате промени във финансовите въпроси, но освен това имате голяма склонност към спекулативни сделки и рискови операции- разчитате силно на късмета. Доверете се на интуицията си, но бъдете внимателни и най-вероятно ще успеете.

Вашето здраве, ще е в собствените ви ръце. Ще успеете да си починете от умората, само ако промените обстановката. Ето защо дългоочакваният отпуск, почивка, пътуване, ще бъдат много полезни. Въпреки факта, че мразите каквито и да било правила и дисциплини, трябва да се храните редовно, да си лягате навреме, да пиете алкохол умерено и да не разрушавате отличното си здраве, дадено ви от съдбата.

Месечен хороскоп РАК

Емоционално напрежение, но и позитивни емоции

Месец преди рождения ден в живота на всеки човек, облаците донякъде се сгъстяват. По този начин съдбата ни приканва да погледнем назад в миналото, в изминалата година, да направим подходящи заключения за себе си, равносметка на събитията, които ни се случиха.

Последната седмица на юни, ще ви донесе промени и новини. Може би ще научите нещо неочаквано за себе си от другите, или сами ще участвате в клюки. Но сега не бива да си създавате врагове – конфронтацията може да бъде много силна. По това време вероятността от бедствия и аварии също е висока, така че не изкушавайте съдбата, бъдете възможно по-внимателни. В крайна сметка Бог защитава тези, които сами се пазят.

През юни се планира реконструкция в личния ви живот. Ако не пълна, то много осезаема. В тази ситуация може да си създадете впечатление, че вървите по ръба на бръснач, ще трябва да вземете важно решение. Ако това е наистина важно за вас, тогава не бързайте да изгаряте мостове, не действайте под влиянието на моментни страсти и капризи. Най-добрата рецепта тук е, да отделите повече време на интимната сфера. Това е полезно за здравето и със сигурност, ще има положителен ефект върху отношенията.

През втората половина на юни, ще сте склонни да бъдете по-ревниви и притежателни към партньора. Мирен канал за вашата енергия е организирането на почивка, занимания с общи творчески проекти. Вероятно това ще се превърне в обединяващ фактор в брачните отношения. Ако не сте обвързани със семейни връзки, тогава може да решите да си починете един от друг.

През юни въпросът за придвижването напред в кариетата, няма да стои пред вас, но и да отстъпвате нaзад, не си струва. Вероятно заради психоемоционалното претоварване, ще ви е трудно да спазвате работният график. Ето защо, ако имате възможност вземете отпуск или просто се въздържайте да решавате трудни и отговорни проблеми. Ако нямате такава възможност, не само се ръководете от собствените си емоции и мнения, но и потърсете съвет от тези, на които имате доверие.

Събитията на работното място, ще имат неизбежен характер, може просто да ги приемете такива, каквито са. Финансовата картина през юни изглежда на средно ниво, ще има неочакваи пари, но е малко вероятно те да се задържат задълго в ръцете ви. Все пак, се опитайте да отделите някакъв „запас за черни дни“, скоро той може да ви бъде много полезен.

Месечен хороскоп ЛЪВ

Време за ново начало и успех

През юни за представителите на зодия Лъв е важно, да спрат да разпиляват енергията си в различни посоки. Съсредоточете се върху един важен, сериозен въпрос и ще имате късмет. Разчитайте на помощта на приятели и съмишленици. А също и на своето творческо мислене, оптимизъм и голяма жизненост. Ако искате да започнете нещо в живота си от нула, тогава юни е моментът да започнете да пишете този „нов сценарии“. Приятелите, съвместните пикници в почивните дни, ще играят важна роля, а простото говорене на „чаша чай или кафе“ ще стопли вашата душа.

Юни също е подходящ период за започване на курс по професионално обучение. Придобитите знания и новите познанства, ще имат благоприятен ефект върху по-нататъшната ви съдба. Средата на юни е време да „извлечете ползите“ от минали начинания. Всичко ще зависи от свършената работа. Ако зад гърба ви има солиден запас от знания и опит, никакви пречки няма да могат да променят вашите планове. В края на месеца ще трябва да свършите неща, които отдавна са чакали своето решение, както и да изпълните дадените обещания. След като се справите с дълговете, ще може да продължите безпрепятствено напред.

Звездите ви съветват да използвате свободното си време, за да разширите кръгозора си. Може да почувствате повишено желание за знания и като цяло ще бъдете активни и любознателни.

Това е подходящо време за пътуване, изучаване на чужди езици, контакти с чужденци и уреждане на правни проблеми.  Можете да изпитвате дискомфорт, когато общувате с приятели и познати. Може би ще имате причина да се съмнявате в искреността на намеренията на някой от вашето обкръжение.

Необвързаните първият месец на лятото, ще зарадва с очарователно романтично запознанство. Ще излъчвате красота, интелигентност и с вашата артистичност ще бъдете неустоими. Струва си да поемете инициативата. Не са далеч кардиналните промени в личния ви живот.

През юни ви очаква период на стабилност и предсказуемост в работата. При всички случаи бъдете реалисти. Разчитайте на здравия си разум и предишен опит и тогава всичко, което сте планирали, ще се сбъдне. 

Месечен хороскоп ДЕВА

Успешни контакти и нови идеи

През юни представителите на зодия Дева, ще имат отлични условия за разширяване на границите на своите делови инициативи и полезни познанства. Сферата на общуването през първата половина на юни, ще се характеризира не само с външна сигурност, но и с вътрешна стабилност и увереност в бъдещето. През целият юни, ще получавате помощ от приятели и съмишленици. Благодарение на това, ще може да насочите живота си в правилната посока. Намерете начин и вие от своя страна, да оказвате съответната подкрепа.

За да постигнете целите си, разчитайте на систематичният подход и независимостта. Самостоятелността в преценките може да предизвика известно недоволство от страна на обкръжаващите. Но не си струва да се приспособявате под чуждото мнение. Вашата позиция, ще е по-силна.

Щедростта и навременните грижи за семейното благополучие, ще ви позволят бързо да се справите с ежедневните проблеми и да промените живота си към по-добро. Зад стените на родният дом, ще придобиете толкова необходимите за трудните житейски ситуации през месеца, енергия и увереност във вашите способности. Не забравяйте за възпитанието на децата. Интересувайте се от техния вътрешен свят и желания. Може би някои от тези желания, ще изискват бързо изпълнение.

Втората половина на месец юни е време за благородни дела и приятни жертви в полза на любимия човек. Ще бъдете настроени за изненади и нови преживявания. Старайте се, да не оставате вашият партньор в живота да скучае.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Дайте воля на въображението в работата и в любовта

През юни представителите на зодия Везни, трябва да използват креативното си настроение за сериозни начинания. Обстоятелствата ще са благоприятни за насърчаване на личните ви инициативи. Ще може успешно да опитате силите си в избрания бизнес. Избягвайте раздразнителността и необмислените действия. За да се чувствате пълноценни, стремете се да бъдете постоянно нащрек.

През юни обстоятелствата няма да са благоприятни за дълги пътувания. Възможни са препятствия извън вашия контрол. През втората половина на месеца, разчитайте на помощта на роднини и близки приятели. Бъдете по-внимателни към по-възрастните членове в семейството. В края на юни важна новина, може да промени непосредствените ви планове. Задължително проверявайте получената информация за достоверност.

През юни много фактори, могат да нарушат семейното равновесие. Това могат да са служебни конфликти, напрегнат работен ритъм и нерешени ежедневни проблеми. Но всички тези трудности са преодолими. През този период най-добрите ви помощници ще бъдат, вашето нестихващо чувство за хумор, шегите и игривото настроение. Основната роля, разбира се, трябва да принадлежи на децата. В личния живот на някои от представителите на знака, чувствата ще се задълбочат. Покажете на партньора си най-добрите си чувства – топлина, обич, любов. За него сега е много важно. Бъдете честни в своите изказвания.

Дори и най-малката лъжа, може да наруши взаимното разбирателство. Трябва да сте особено внимателни към любимите си, през първата половина на юни. Напълно сте готови да направите семейния живот, ако не приказка, то много близо до това. В интимната сфера експериментирайте, проявете въображение и креативност. Вашият любим човек ще го оцени, а и вие ще се насладите. И най-важното, това ще помогне много на вашите взаимоотношения, ще станат по-хармонични и ще цари дълбоко разбиране един на друг.

Месечен хороскоп СКОРПИОН

Бъдете нащрек

Въпреки известното напрежение в началото на юни, представителите на зодия Скорпион трябва да се опитат да запазят своя оптимизъм и добро настроение. През този период е по-добре да се въздържате от рискови предложения, дори ако те идват от приятели. През юни трябва да сте нащрек, защото месеца е подготвил поредица от тестове на всички фронтове. Ще трябва да се борите за връзки, да изглаждате конфликти на работното място и да избягвате скандали. Много проблеми ще бъдат причинени от чужди неприятности, в които ще ви вкарат.

Не трябва да преувеличавате собствените си достойнства и значимост. Бъдете доволни от възможностите, които идват сами към вас. Нежелателно е да започвате нови дела. Завършете първо старите. Трупайте сили и средства. Способността да правите компромис, ще ви позволи да преодолеете разногласията с другите. Не се опитвайте да влияете на хода на събитията със силови методи

През юни най-близката семейна среда, ще изисква внимание и подкрепа. Повишаване на напрежението се очаква след средата на месеца. Ще бъдете много ревниви и контролиращи. Пазете нервите си и не приемайте всичко присърце. В семейния живот не са изключени кавги, основани на ревност и липса на пари. Отношенията ще се подобрят, ако планирате съвместно събитие.
В любовните афери трябва да се въздържате от необмислени действия. Стабилността и предсказуемостта, ще помогнат за установяването на хармонична връзка и ще убедят партньора ви в искреността на вашите чувства.

Обсъдете заедно плановете за бъдещето. За да предотвратите нечии интриги да разрушат вашите планове, пазете ги в тайна от приятели и съседи. Необвързаните представители на знака, трябва да насочат вниманието си към колегите на работното място. Възможно е да намерите човек сред тях, който да ви направи щастливи. Тези, които имат връзка отскоро, може неочаквани новини ще ги накарат да се замислите за лоялността на любимия човек. 

Месечен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Успешни сделки и доходи

През юни представителите на зодия Стрелец, много добре ще се разбират с хората и понякога дори умело ще ги манипулират. Ще може бързо да анализирате случващото се и да оценявате ситуацията в движение. Блестящият и бърз ум, ще ви позволи да реагирате със светкавична скорост на това, което другите все още се опитват да разберат.

Юни ще е ползотворно време за работа. Многобройните командировки и контакти, ще завършат със сключването на доходоносни сделки и договори. Необвързаните, трябва да обърнат максимално внимание на новите запознанства, всеки нов приятел може да стане потенциален избранник. Отнасяйте се към семейните проблеми с изключително внимание.

От 10 до 20 юни, ще имате чудесна възможност да поправите грешките от миналото във вашите връзки – не пропускайте този шанс! След 25 юни много ще зависи от финансовото състояние на вашия избраник. Може би, ще трябва да се подготвите за някои незначителни трудности и да запомните, че „истинската любов не може да се купи“.

Началото на месеца е опасно време за отношенията в семейството, възможни са кавги и конфликти. Също така не е най-доброто време за планове за покупка на жилище. Необвързаните представители на знака, ще имат шанс за среща с втората половина. Излизйте често, посещавайте различн мероприятия с приятели и хващайте погледите на противоположния пол. Не чакайте другият да направи първата стъпка, а действайте сами.

В началото на юни трябва да бъдете много внимателни с информацията, която получавате. Тя може да представлява заплаха за вас. Пазете се от измама, случайна или умишлена. Проверявайте внимателно документите и думите, преди да ги използвате при изграждането на бъдещите си планове.

Месечен хороскоп КОЗИРОГ

Отстъпете в любовните отношения

Представителите на зодия Козирог ги очаква един горещ юни, в който ще има много запомнящи се моменти. Ще може да отидете на почивка, да посетите далечни роднини и да научите нещо ново. Обстоятелствата ще ви подкрепят и помагат в нови начинания. През този месец ще бъдете много активни – ще гасите конфликти, ще разрешавате сложни ситуации-най-вероятно на работа. По време на тези битки може да научите нещо ново за вашето обкръжение, което да ви изненада.

Като цяло, каквото и да се случи, самочувствието и позитивното отношение няма да ви оставят. Но не се препоръчва да вземате важни решения и да променяте нещо радикално в живота си. Такава нужда вероятно ще се прояви в работата, в областта на кариерата. През последните дни на юни, отношенията с другите могат да се влошат, особено ако вече е имало предпоставки за това. За вас е важно да разберете, че трябва да се съобразявате с мнението на другите. Само така ще съхраните нервната си система и ще решите проблемите конструктивно.

През юни е възможна конфронтация в любовните отношения. И в тази игра на котка и мишка, ще трябва да отстъпите. Опитайте се да насочите енергията си в спокоен канал, например интимен. Това ще помогне да съхраните единството и хармонията във връзката. В отношенията с младото поколение, не трябва да имате проблеми. Напротив, ще имате възможност да се справите с дългогодишни разногласия, да се разберете и да приемете мнението на вашите деца.

Необвързаните представители на знака, трябва да обръщат повече внимание на своето приятелско обкръжение. Сред тях вероятно има много добри хора, които изпитват истински чувства към вас. Между другото, някой от тях отдавна чака възможност да покаже чувствата си, просто се страхува да не бъде отхвърлен.

Месечен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Бъдете егоисти и помислете за себе си

Представителите на зодия Водолей, ще могат да се насладят на един спокоен юни. Всичко ще се развива добре. Ще завършите успешно започнатото и ще се заемете с интересен обещаващ бизнес. През месеца могат да възникнат финансови затруднения, но ще намерите алтернативен изход от ситуацията.

През юни се препоръчва да мислите по-често за себе си. До началото на лятото ще усетите, че сте изчерпали почти цялата си жизненост. Ще бъде чудесно, ако точно сега отидете на почивка. Ако това е не възможно, намерете време за отдих между натоварения си график, например през почивните дни. Но през това време не ходете на вилата, не правете ремонти и не се занимавайте с домакинска работа у дома. Сега трябва да се отпуснете и най-спокойно да използвате свободното време, да полежите и поспите, това ще допринесе както за физическото, така и за моралното ви възстановяване.

В семейния живот всичко ще е тихо. Няма да има кавги и скандали. Ще може да намерите баланс между работата и семейството. Ако вашата половинка изпитва недоверие към вас заради някакво минало събитие, сега ще имате възможност да докажете своята лоялност и искреност. Поканете любимият човек на среща или си устройте романтична вечеря у дома и ще видите, че отношенията ще тръгнат в нова посока.

Необвързаните представители на знака, са на прага на нова връзка. Изглежда вече има човек близо до вас, който е готов да ви повери живота си, но вие не се решавате по никакъв начин. Време е да отхвърлите стереотипите от миналото и да започнете нов етап в живота. Само не избързвайте с развитието на събитията, оставете всичко да върви от само себе си.

Отлични перспективи ви очакват в сферата на работата. Всичко ще се получава от само себе си. Въпреки това, не се радвайте много. Успешно ще разрешите

Има вероятност за промени в кариерата. Ако заемете активна позиция и сте готови за предизвикателства, тогава можете да промените не само работата, но и посоката на дейност. За тези, които ценят сигурността и стабилността на своето положение, се препоръчва да проявят дисциплинираност и да правят всичко, което се изисква от тях.

Добро време за подобряване на дома, ремонти в апартамента. Бъдете разумни, когато вземате финансови решения. Нежелателно е да правите големи покупки с кредитна карта: съществува риск от закупуване на ненужен или дефектен артикул.

Месечен хороскоп РИБИ

Обърнете внимание на финансовата си дисциплина

Представителите на зодия Риби през юни, ще се разкъсват между много интересни идеи. Типична ситуация ще бъде, когато генерирате някакъв вид мисъл и бързате да я приложите, но същевременно се появяват още няколко свежи идеи и ще сте разколебани в коя от тях да вложите цялата си сила. За вас, в началото на това лято ще бъде много важно, да имате човек до себе си, който да ви помогне да направите правилния избор. И разбира се, не трябва да се притеснявате, ако не може да постигнете всичко наведнъж.

До изпълнението на желанията ви остава толкова малко. Всичко е във вашите ръце, само трябва да се стараете да не изплашите късмета. През юни ще бъдете настроени много романтично и увлечени от нова връзка. Може би това ще бъде просто ваканционен роман, но затова пък незабравим.

Семейните могат да очакват различни демонстрации, инициирани от самите тях. Имате много претенции към партньора си. Вашата раздразнителност се дължи на умора. Може би е време да изпратите децата при баба и дядо и да останете насаме с вашата половинка. Помислете колко хубаво би било да се отпуснете заедно и да си уредите втори меден месец. Може би по този начин, ненужните въпроси биха изчезнали от само себе си.

Необвързаните започвайки връзка, трябва да помнят, че тя може да завърши толкова бързо, колкото е започнала. Не си изграждайте илюзии и грандиозни планове за бъдещето, може би възгледите ви с партньора са коренно различни. При всички случаи, насладете се на момента и не си пълнете главата с негативизъм. Оставете се да бъдете обичани и глезени.

Вие харчите парите толкова бързо и не се отказвате от нищо, не е изненадващо, че до края на месеца ще останете с празни джобове. Ще има изкушение да вземете пари назаем, но ще бъде изключително трудно да ги връщате. 

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Людмил Станев: Не(бре)жно-гневен тон

Текст: Ина Иванова Той се бунтува срещу думата „писател“, понеже дали си...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ