Месечен хороскоп

Февруари

Месечен хороскоп ОВЕН

Овни, вие винаги сте енергични и ефективни, а през февруари даже прекалено. До такава степен, че може дори да предизвикате завист у околните. Преодолявате дребните препятствия с лекота и се справяте бързо и лесно с всичко, с което се захванете. Поемате много нови инициативи и ако някои от тях са свързани с интернет, имате голям шанс за печалба. Верните приятели са плътно до вас, ако имате нужда от помощ. Не се инатете за дреболии.

Месечен хороскоп ТЕЛЕЦ

Телци, вие сте здраво стъпили на земята и реализмът ви прави чудеса. Упоритостта ви също. Но през този месец ще ви е трудно да се отпуснете и да си починете. Помислете повече в тази посока и намерете време за себе си, особено към края на месеца. Тревожите се прекалено много за репутацията си и за мнението на околните, но не забравяйте – казвайте това, което мислите, и правете това, което казвате. Това е най-важното за вас.

Месечен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Близнаци, през февруари ще блестите с красноречие и чудесни идеи. Имате своята вярна публика, която ви цени. Но монетата има и обратна страна – нещата не се получават със скоростта, с която искате. Трудно ви е да издържате на забавянията, но трябва да си наложите да приемате пречките с олимпийско спокойствие. Разчитайте на чувството си за хумор и се опитайте да бъдете дзен при всякакви обстоятелства и с всякакви хора. Резултатът няма да закъснее.

Месечен хороскоп РАК

Раци, спокойствието и доверието са водещите ви качества. През този месец ще може да разчитате на подкрепата на звездите, а силната ви интуиция ще ви помага допълнително. Виждате ясно всяка следваща стъпка и това ви дава сигурност по пътя. Когато водите битки, мотото ви е „желязна ръка в кадифена ръкавица“ и тази тактика ще е успешна. Изразявате свободно креативността си и не се страхувате да бъдете спонтанни.

Месечен хороскоп ЛЪВ

Лъвове, през февруари може да ви се наложи да вземате бързи решения. Но това няма да е проблем за вас и светкавичните ви реакции. Правилната преценка ви помага да решавате и да действате на мига. При всички случаи знаете добре какво искате и какво не искате. Някои хора може да ви обвинят в липса на реализъм, но това няма да ви разколебае. Качествата и авторитетът ви се оценяват и в професионалните, и в социалните кръгове.

Месечен хороскоп ДЕВА

Деви, този месец ще е важен за вас на много нива. Не се колебайте да излезете от зоната си на комфорт и да приемете предложения, които ще се окажат много по-вълнуващи, отколкото са изглеждали на пръв поглед. С лекота ще се откажете от старите модели и ще заложите на неочакваното. Тази импулсивност е нетипична за вас, но резултатът ще си струва. Някои от мечтите ви сега изглеждат по-възможни и реални от всякога.

Месечен хороскоп ВЕЗНИ

Везни, през февруари дълбочината на мисълта ви и скоростта на реакциите ви ще доведат до добри резултати, особено в професионалната сфера. Действията ви съответстват на амбициите и това не остава незабелязано и неоценено. През целия месец сте изпълнени с енергия и надминавате себе си, а самоувереността ви нараства. Средата на януари е добро време за инвестиции – материални или в сферата на взаимоотношенията. Ще се отплатят.

Месечен хороскоп СКОРПИОН

Скорпиони, през този месец синхроничността работи за вас. Изглежда че всичко ви тласка в една определена посока – разговори, запознанства и привидно случайни съвпадения. Намирате отговорите, без дори да сте ги търсили. Мина доста време, откак за последно сте се оставяли на течението на живота, но този момент е дошъл. Най-накрая сте стъпили на верния път и ще постигнете целите си без много излишни приказки.

Месечен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Стрелци, през февруари звездите дават сила на вашите идеи и ви помагат да разберете как да ги осъществите. Успявате да убедите събеседниците си и вратите ви се отварят с невероятна лекота. Не се въвличайте твърде много, това може да доведе до някои непредвидени усложнения – със сигурност краткотрайни, но това ще ви принуди да изчакате нещата да се уредят. Отстъпете крачка назад и карайте стъпка по стъпка, това е начинът.

Месечен хороскоп КОЗИРОГ

Козирози, някои скорошни решения, които не са били леки за вас, през този месец започват да дават плод. Може би обкръжението ви се е променило или пък обстоятелствата. При всички случаи сте доволни от избора си. Месецът ще бъде благодатен за материалната сфера – професия, инвестиции и финанси. Усещате вятъра на промяната, която отдавна чакате. Може би нещата не се случват достатъчно бързо, но процесът е започнал.

Месечен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Водолеи, през февруари дързостта ви отвежда по-далеч, отколкото сте очаквали. Склонни сте да поемате рискове, ала въпреки това се колебаете – от една страна, иска ви се да скочите в дълбокото, от друга – натискате спирачките. Но все пак ще ви се наложи да вземете решение. В професионалната сфера не сте много активни, но това ви дава възможност да наблюдавате и да се ориентирате добре сред новите правила или колеги.

Месечен хороскоп РИБИ

Риби, през този месец трябва да се научите да се отървавате от излишното, без непременно да запълвате мястото с нещо ново. Изхвърлете всичко, което вече не ви служи – предмети, дрехи, празни разговори, протоколни познанства. От много време ви се иска да го направите и моментът е дошъл. Не отлагайте и не съжалявайте. Решителността ви може да изненада хората, които са ви подценявали, но истината е, че знаете как да изплувате.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Компютърно генерирана версия на Том Ханкс е използвана за реклама без негово съгласие
Ханкс, който и преди е изразявал опасенията си от използването на изкуствен...
Read More
0 replies on “Месечен хороскоп”