Секс вместо фитнес

 Добрата форма е не само въпрос на гени и здравословни навици. Актрисата Кейт Хъдсън издаде, че има друга тайна грижа към тялото си. След като роди третото си дете, тя много бързо успя да влезе във форма, но не само с диета. А сега се старае да я поддържа, комбинирайки най-различни упражнения.

Като много свои колежки, тя споделя част от режима си в Instagram, с което вдъхновява голяма част от своите последователи. Наскоро актрисата призна, че чрез секс също топи калории.

Звездата сподели видео в социалната мрежа, с което отбеляза Националния ден на секса. В него тя говори за това как интимните ласки се отразяват на фигурата , с което предизвика дискусия сред приятелите си.

Хъдсън се включва, за да каже на фенките си, че ако им трябва, ще бъде в спалнята, където смята да прекара поне час и 20 минути със своята половинка Дани Фуджикава. И уточнява, че според най-новото приложение, което е изтеглила, толкова секс трябва да прави, за да получи 6 точки и да се поизпоти подобно на упражненията в залата.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Без Меган на погребението на принц Филип
Два дни след обявяването на смъртта на принц Филип, неговият внук принц...
Read More
0 replies on “Секс вместо фитнес”