Шарън Стоун за изнасилването, тормоза и голотата

(Photo by Rich Polk/Getty Images for IMDb)

Вече разказахме, че актрисата Шарън Стоун е решила да сподели в автобиографична книга за битката си за живот. Това обаче не е най-страшната такава, която звездата преживява.

В книгата си Стоун пише, че като дете е била сексуално насилвана от дядо си – бащата на майка й Кларънс Лоусън. Обект на насилието ставала и сестра й Кели. Двете момичета били заключвани от баба си, съпруга на Кларънс, докато отсядали при тях. Баба им също била насилвана от съпруга си.

На погребението на своя дядо-насилник, който умира от инфаркт, когато Шарън е на 14 години, тя си спомня, че отишла и го натиснала с пръст, за да се увери, че наистина е мъртъв, докато лежи в ковчега. „В онзи момент изпитах удовлетворение, че всичко вече е свършило“, пише актрисата. „Погледнах към Кели и тя разбра. Тя беше на 11. Беше свършило!“

Шарън разказва и за хищниците в света на Холивуд. Сред тя е един продуцент, чието име Стоун не споменава. По нейните думи той е принудил да прави секс пред камерата със свой колега, за да спаси филма си, който иначе се очертавал като пълен провал. Това склоняване вероятно е в лентата „Слийвър“ – неособено увлекателна еротична драма.

Тя говори и за прословутата сцена в „Първичен инстинкт“, твърдейки, че в началото й било внушено, че тя изобщо няма да е толкова „разкриваща“, както се оказва в последствие. Режисьорът Пол Върховен преди време бе коментирал, че Шарън Стоун лъже, че е била подведена за тази сцена. Но както сам казва доста грубо: „тъй като тя е онази с вагината другите гледни точки нямат значение”.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Филмите и сериалите през април
Най-новият филм на италианеца Лука Гуаданино събира Зендея, Джош О’Конър и Майк...
Read More
0 replies on “Шарън Стоун за изнасилването, тормоза и голотата”