Шон Мендес обран в дома си

(Photo by David Crotty/Patrick McMullan via Getty Images)

Наглостта на обирджиите, които обикалят имения в Лос Анджелис, няма край. След като преди няколко седмици нахлуха в дома на Мерилин Менсън, а преди това отвлякоха кучетата на Лейди Гага и простреляха нейния асистент, сега нова звезда влезе в хрониките. Певецът Шон Мендес, стана жертва на обир, при това посред бял ден.

В края на миналата седмица в дома му, намиращ се в Лос Анджелис, проникнали крадци, които са влезели в сградата през един от прозорците. По това време обаче певецът и половинката му Камила Кабело били в жилището, като именно тяхното присъствие е осуетило плана на обирджиите.

Установявайки, че в къщата има хора, бандитите задигнали каквото могат, стараейки се да напуснат мястото максимално бързо. Сред откраднатите вещи били и ключовете за паркирания отвън джип на изпълнителя, който станал превоз за бягство. С него и всичко отмъкнато те се отдалечили от местопрестъплението.

Няколко дни по-късно полицията забелязала паркиран на улицата автомобил Mercedes G-Class, който напълно отговарял на описанието на липсващото превозно средство на Мендес, а след бърза справка на регистрационния му номер, служителите на реда разбрали, че това е същият автомобил. По данни на полицейското управление той бил в добро състояние, без видими щети. Заподозрени за грабежа обаче все още няма, като разследването по случая продължава да тече.

Spread the love
Tags from the story
,
More from divamagazine.bg
15 мисли: Васил Панайотов
Васил Панайотов е известен български писател, макар да не изглежда като типичния...
Read More
0 replies on “Шон Мендес обран в дома си”