Сватба по бели кецове за Нора Шопова

nora shopova svatba
Нора и Траян с кумовете си

Модел, телевизионен водещ, любимо момиче от прогнозата за времето Нора Шопова сключи брак на 14 август и избра да разкаже за това събитие ексклузивно за списание D!VA. Емоциите, изненадите и вълнението й споделяме от първо лице със специални снимки дело на Даниел Спасов и Юлиян Василев от Shape Style Weddings.

Последна нощ като госпожица Шопова

В нощта преди сватбата останах да спя у дома със сестра ми, а Траян пренощува у кума. Почти не мигнах от вълнение, а на сутринта не можех да повярвам, че ще се омъжа за любовта на живота си. Явно съм била добро момиче, щом съм заслужила това богатство.

Не бях притеснена, а истински щастлива. Просто попивах всеки миг, аромат и емоция, защото всички ми казваха, че най-хубавият ден в живота ми ще мине като един миг. И бяха прави.

По бели кецове

Ние не сме типичната двойка. Не искахме изискан и строго официален сватбен ден. Желанието ни беше да споделим нашето усещане и връзка с хората, които обичаме. Наехме два страхотни апартамента в центъра на София с невероятна архитектура – съчетаващи съвремието и класиката. Поканихме най-близките. Приготвяхме се под звуците на любими песни, пиейки коктейли и хапвайки вкусотии. Направихме изнесен ритуал по сключване на гражданския брак, като приканихме всички да дойдат „с кецове и папийонки, и рокли с маратонки“. Това беше част от текста в поканата ни. Нямаше излишни ритуали и чакане.

В омагьосаната гора

Избрахме Приказната градина в Елин Пелин за нашия сватбен ден. Моят сватбен агент Ели от Elita Weddings & More беше изпипала всичко до най-малкия детайл. Дървени табели, рециклирана хартия, зеленина, спиращи дъха детайли, безброй свещи и светлини – всичко крещеше: „Това сме ние – Нора и Траян“. Храната беше вкусна, музиката – от сърце, а танците от седем вечерта до пет сутринта. Игла да пуснеш на дансинга и нямаше къде да падне.

Съвършенство в бяло

Богдана от Atas Atelier създаде невероятна дреха за сватбения ми ден. Освен луксозна изработка и галещи кожата коприна и сатен, роклята ми беше страшно удобна, а днес вече живее и втори живот. Създадена с мисъл за устойчивост, тя се преобрази, след като отрязахме полата в миди дължина, махнахме коланчето от камъчета и сега я комбинирам с цветни топове. Бюстието е с махащи се ръкави от перца и него комбинирам с mom waste дънки. Готова съм да експериментирам с всякакви вариации. Костюмът на траян пък беше 100% лен, а папийонката – дървена. Той е адвокат, така че приложение за него също има.

Лейди и Скитника

Тържеството ни мина под наслов „Сватбата на кОчетата“ – от кучета. Това е от стара закачка, която се превърна в мило нарицание и название, което всички близки в годините научиха. Освен еко съобразна, сватбата ни беше и „кучешка“. Ликът от поканите бе вплетен в подаръците за гостите – малки, вкусни, маслени курабийки, които гостите да хапнат и да не събират излишно като повечето сувенирчета по такива тържества. Ценената от всички домашна ракия на тате, също бе поднесена с етикети със същия лик. На входа имаше и огромен банер с картинката, който да кара гостите да се чувстват непринудено, комфортно и различно.

Музика от сърцето

По време на ритуала аз минах с баща ми по алеята на фона на дуета страхотния Умберто Тоци и Моника Белучи Ti Amo. Оженихме се набързо, след това преминахме само през основните задължителни части като захранване, разчупване на пита и хвърляне на букет и папийонка, а всичко останало беше веселие и танци. Не желаех сърцераздирателни моменти и сълзи.. празникът на любовта заслужава усмивки! Първият ни танц бе на песента City of stars – La la land и се разкършихме извън стандартните поклащания. Така бързо вдигнахме градуса на дансинга и не след дълго всички „избухваха“ на страхотна музика и с удобни обувки!

Nora i traian
Spread the love
More from divamagazine.bg
Излиза автобиография на Лени Кравиц – „Да бъде любов“ (откъс)
След Джей Зи, Фреди Меркюри, Роб Халфорд и Пол Стенли, Лени Кравиц...
Read More
0 replies on “Сватба по бели кецове за Нора Шопова”