Събират ли се?

kim i kanye west
. (Photo by Ian West/PA Images via Getty Images)

Любов, раздели и скандали – животът на Ким Кардашиян винаги е драматичен като в риалити сериал. Наскоро звездата отново разбуни духовете, след като тръгна слух, че няма да се разделя с бащата на своите 4 деца Кание Уест. Дали обаче това не е просто рекламен трик?

През уикенда в социалните мрежи се появиха снимки от последния концерт на Кание Уест, преди да смени легално името си на “Йе”, на който той изпълни новите песни от албума си “Donda”. Шоуто включваше всички подходи за привличане на внимание, като музиканта се самозапали, а след това се и ожени за Ким.

“Кание разказва на други рапъри, че се е събрал с Ким, но всички знаят, че това не е така. Истинската история е, че той иска да разбие рекордите на Дрейк и затова прави такива гблизък до двойката.

Все пак обаче има напредък в отношенията на бившата двойка. Техни близки разкриват, че след първоначалната раздяла двамата са избягвали всякакъв контакт, но през последните месеци отново си говорят.

“Ким с радост ще подкрепи Кание в неговата работа и в неговото изкуство, иска да имат добри отношения в името на децата им”, споделят запознати.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Интимна снимка от раждането на Мур
Днес все повече родители избират да споделя и най-интимните си моменти със...
Read More
0 replies on “Събират ли се?”