Тайната сватба на Пам

Памела Андерсън не е от жените, които се боят от брака. Ако не вярвате – достатъчно е да проследите нейния бурен живот. След 6 сватби (една от тях завършила с отмяна на брака), актрисата вярва, че този път е намерила любовта на живота си. Той е бодигардът Дан Хейхърст и заема мястото на последния съпруг на блондинката – поне засега.

Ако сте изпуснали да се информирате за връзката между двамата, то не сте единствените. Пам и Дан се влюбват един в друг, когато прекарват последната година на изолация в дома на блондинката. Преди това Андерсън бе в прегръдките на футболиста Адил Рами. Двамата се разделиха заради неговата безпричинна ревност и мания за обсебване.

Както и преди, така и този път решението на Пам да скочи в брака е спонтанно. Затова и блондинката го пази в тайна. Самият ритуал се случва по Коледа във Ванкувър, родната й Канада. За венчавката Андерсън и Дан избират къщата, в която преди години се женят и собствените й родители. Дори намеква, че това трябва да е добър знак за съюза им.

Роклята на булката е в ретро стил и е дело на канадски дизайнери. Пам избира златно и бледосиньо за цветове на сватбения си ден, а талията й е подчертана от копринен корсет. Воалът е дело на Valentino, а обувките са закачка към студеното време в Канада. Вместо токчета булката е обула чифт ботуши Hunter.

Spread the love
More from divamagazine.bg
България отвисоко
National Geographic отново се отправя на пътешествие в небесата, за да покаже...
Read More
0 replies on “Тайната сватба на Пам”