Да си татко на 10 деца

(Photo by Michael Kovac/Getty Images for Niche Imports)

„Нямам нито едно лошо семе“, пошегува се комикът Еди Мърфи по темата за своите 10 деца. Звездата ще навърши 60 години през април, и явно вече е осъзнал клишираната максима, че да си родител е най-голямото богатство на света.

Преминал през какви ли не лични и кариерни възходи и падения, Еди споделя, че най-голямото му постижение през живота му са децата му. И десетте са „нормални, страхотни хора“, а не холивудски глезльовци. „Благословен съм с тези умни деца, всяко от които следва своя път и прави нещо. Благодарен съм. Голям, голям късметлия съм“. Неговата най-голяма дъщеря Бриа е тръгнала по стъпките му и е решена на всичко, за да се занимава с шоубизнес. Момичето вече има и своя дебют във филм с баща си.

https://www.instagram.com/p/Br0bsU2A6Cq/

Наследниците на звездата са на възраст между 31 и 2 годинки и са плод на любовта му с 5 различни жени. Двамата му големи синове са от негова приятелка, на която кръшка с гадже, което ражда третия му син през 1990 г.. Със съпругата му Никол имат дълга връзка, в която той отново многократно изневерява. В брака им се раждат 5 деца. Причина за развода им са постоянните изневери на Еди и скандалът, който се разрази около детето му от певицата от Spice Girls Мел Б.

През следващите години актьорът многократно се събира и разделя с различни жени, докато не пълни отбора си от наследници до заветната бройка от 10 деца. Всяко от тях обаче има специално място в сърцето на баща си.

https://www.instagram.com/p/Brt5dJ7AX1L/

„Какъв е смисълът човек да прави по 3 филма на година и постоянно да е далеч от вкъщи. Въртях това отново и отново в главата си и си дадох сметка, че когато поставиш интереса на децата си на първо място, когато около тях се завъртат приоритетите ти, няма как да сгрешиш“, споделя прозренията си Мърфи.

Помъдрял и кротнат, изглежда Еди е готов да признае, че цял живот е търсил именно този баланс между личен живот и живот на върха. И днес го е постигнал с капка смирение.

„Кариерата ми не е център на моя живот. Семейството и децата ми са този център. Това е най-основния ми принцип и всичко друго се нарежда след него. Имам 10 деца и съм част от тяхното минало и настояще. Това налага да си в баланс между кариерата и семейния живот“, продължава звездата.

Spread the love
More from divamagazine.bg
„Бяла приказка“, Валери Петров
Високо в бялата планина имало малка метеорологична станция и в нея живеел...
Read More
0 replies on “Да си татко на 10 деца”