Силвестър Сталоун и цялото му семейство в документалната поредица The Family Stallone по SkyShowtime

Поредицата поставя под светлината на прожекторите самият Слай, както и съпругата му Дженифър Флавин Сталоун и техните дъщери – София, Систин и Скарлет.

След като изиграва някои от най-легендарните роли в историята на киното, трикратно номинираният за награда „Оскар“ Силвестър Сталоун е готов да разкрие пред зрителите ролята, която смята за най-великата в своя живот: тази на баща. ​ Този нов сериал с участието на Сталоун, неговата съпруга и трите им дъщери ни кани в света на едно от най-известните семейства в Холивуд.

Запознай се с The Family Stallone:

  • Силвестър Сталоун: За света той е мъж, мит и легенда, но за дъщерите си той е просто „татко“. Той участва в разбиващи класациите хитови продукции, но у дома вниманието му е насочено към отглеждането и бъдещето на три независими и амбициозни млади жени.
  • Дженифър Флавин Сталоун: Родена в Лос Анджелис, Дженифър е опитна бизнес дама и съсобственик на уелнес бранда Serious Skin Care.
  • София Сталоун: Най-голямата от трите сестри Сталоун не проявява интерес към възможността да последва актьорската кариера на баща си. Въпреки че в момента София води подкаст – Unwaxed – заедно със сестра си Систин, тя все още се опитва да намери своя път в живота и се фокусира върху нещата, които я вълнуват.
  • Систин Сталоун: Систин е модел и актриса, която поема по нов път като режисьор и в момента работи по създаването на първия си пълнометражен филм.
  • Скарлет Сталоун: Най-малката от сестрите Сталоун и последната, която напуска дома на родителите си – тя се нанася в собствен апартамент в колежа. Още от дете тя е предопределена да последва пътя на баща си и да стане актриса. Днес тя участва заедно със Силвестър в новия му сериал Tulsa King, който също се предлага по SkyShowtime.

Документалният сериал The Family Stallone, представящ едно от най-известните семейства в Холивуд, ще се излъчва ексклузивно по SkyShowtime от 2 октомври.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Бионсе и Адел в тандем
Дори не можем да си представим как биха звучали заедно, но Адел...
Read More
0 replies on “Силвестър Сталоун и цялото му семейство в документалната поредица The Family Stallone по SkyShowtime”