Тим Бъртън и Моника Белучи правят дебюта си като двойка на червения килим

Моника Белучи
Снимка: Daniele Venturelli/WireImage

Виждаме влюбените ръка за ръка на червения килим на премиерата на „Diabolik Chi Sei?“ на 18-ия филмов фестивал в Рим. 65-годишният Бъртън е облечен в черен костюм и носи характерните си очила с черни рамки, а 59-годишната Белучи – с дълга подчертаваща тялото рокля. Косата ѝ е пусната, а бретонът леко покрива опушения грим на очите ѝ.

Снимка: Getty Images

Месеци наред се носеха слухове за тяхната връзка, докато Белучи не проговаря за това пред Elle France през юни. Тя разказва за любовта си към Бъртън и споделя, че е истински щастлива, че го е срещнала.

Това е една от онези срещи, които рядко се случват в живота … Познавам човека, обичам го, а сега ще се запозная и с режисьора. Започва още едно приключение. […] Обичам Тим, но и много уважавам Тим Бъртън.

По това време двойката работи заедно по „Beetlejuice 2“ в Лондон, където Бъртън режисира дългоочакваното продължение на филма си от 1988 г.

Снимка: Ernesto Ruscio/Getty Images

„Обичам този свят на сънищата, в който чудовищата са добри, сякаш можем да превърнем мрачните си страни в нещо светло, опрощаващо“, допълва тя пред Elle France. „Във филмите на Тим Бъртън много се говори за това.“

Бившето момиче на Бонд, което ще се превъплъти в ролята на съпругата на главния герой, изигран отново от Майкъл Кийтън, се среща за кратко с Бъртън на филмовия фестивал в Кан през 2006-а.

През февруари двамата бяха заснети хванати за ръце в Мадрид. Появиха се заедно и на филмовия фестивал „Люмиер“ в Лион, Франция, през октомври 2022 г., когато Белучи връчи на Бъртън наградата „Люмиер“ за цялостно творчество.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Усмихнете се до уши за Коледа
На 20 декември се откри единствената по рода си изложба на усмивки...
Read More
0 replies on “Тим Бъртън и Моника Белучи правят дебюта си като двойка на червения килим”