Тим Бъртън и Моника Белучи правят дебюта си като двойка на червения килим

Моника Белучи
Снимка: Daniele Venturelli/WireImage

Виждаме влюбените ръка за ръка на червения килим на премиерата на „Diabolik Chi Sei?“ на 18-ия филмов фестивал в Рим. 65-годишният Бъртън е облечен в черен костюм и носи характерните си очила с черни рамки, а 59-годишната Белучи – с дълга подчертаваща тялото рокля. Косата ѝ е пусната, а бретонът леко покрива опушения грим на очите ѝ.

Снимка: Getty Images

Месеци наред се носеха слухове за тяхната връзка, докато Белучи не проговаря за това пред Elle France през юни. Тя разказва за любовта си към Бъртън и споделя, че е истински щастлива, че го е срещнала.

Това е една от онези срещи, които рядко се случват в живота … Познавам човека, обичам го, а сега ще се запозная и с режисьора. Започва още едно приключение. […] Обичам Тим, но и много уважавам Тим Бъртън.

По това време двойката работи заедно по „Beetlejuice 2“ в Лондон, където Бъртън режисира дългоочакваното продължение на филма си от 1988 г.

Снимка: Ernesto Ruscio/Getty Images

„Обичам този свят на сънищата, в който чудовищата са добри, сякаш можем да превърнем мрачните си страни в нещо светло, опрощаващо“, допълва тя пред Elle France. „Във филмите на Тим Бъртън много се говори за това.“

Бившето момиче на Бонд, което ще се превъплъти в ролята на съпругата на главния герой, изигран отново от Майкъл Кийтън, се среща за кратко с Бъртън на филмовия фестивал в Кан през 2006-а.

През февруари двамата бяха заснети хванати за ръце в Мадрид. Появиха се заедно и на филмовия фестивал „Люмиер“ в Лион, Франция, през октомври 2022 г., когато Белучи връчи на Бъртън наградата „Люмиер“ за цялостно творчество.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Брад Пит и Марго Роби ви канят на най-скандалното киносъбитие на сезона – „Вавилон“
Този януари, готови ли сте за блясък, поквара и кино? Награденият с...
Read More
0 replies on “Тим Бъртън и Моника Белучи правят дебюта си като двойка на червения килим”