Зимни вдъхновения от Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger
Photo: Tommy Hilfiger

Градът среща природата с вечни модели от новата колекция на бранда

Новата колекция на Tommy Hilfiger за сезон есен 2023 ни връща в 90-те години с архивните си силуети, на които вдъхва нова, по-модерна визия. Иконичната американска марка разлиства албумите със спомени 23 години назад, за да възроди емблематичен принт, а именно Tommy Tartan. Създаден е през 2000 година в типичните за марката червен, бял и син цвят и вписан в официалния шотландски Регистър на тартаните. С това Tommy Hilfiger преосмисля нашия OOTD за по-студените сезони чрез модели, които подхождат както на града, така и извън него, осигурявайки безпроблемен преход между визиите, независимо от нашите предпочитания. А трансформираните шарки и силуети оцветяват мрачния сезонен пейзаж.

Снимка: Tommy Hilfiger

За новата колекция на Tommy Hilfiger се завръща още една икона от нюйоркския уличен стил – пухенката New York в разнообразие от материали и шарки. Тя е олицетворение на философията на Tommy Hilfiger за бъдеще, в което нито един ресурс не е похабен. Външната му част е направена от 100% рециклиран полиамид с пълнеж Thermolite®, който предлага първокласна изолация от минимум 85% текстилни отпадъци и използвани пластмасови бутилки. За феновете на тартан принта, пухеното яке с този десен се предлага със състав от 59% органичен памук.

Иновациите при материите и закачливите игри с текстурите взимат превес и при уютните плетива на модната къща. Така характерният за Tommy Hilfiger preppy стил идеално се съчетава с по-спортните му алтернативи. Ако през 90-те, откъдето тръгва и голяма част от вдъхновението за колекцията, визиите са били в една естетика, то днес съчетаваме много стилове в един тоалет. И сме готови за нови приключения, без значение дали пред камината или сред природата.

Chic & Cozy

Coffee Date

An Après-Ski Dinner

Моделите от колекцията на Tommy Hilfiger за сезон есен 2023 могат да бъдат намерени в магазините на марката в The Mall, Paradise Center и Serdika Center.

Spread the love
More from Ина Иванова
Оскари 2024: Победителите
Блокбастърът на Кристофър Нолан взе седем награди, а Ема Стоун от „Клети...
Read More
0 replies on “Зимни вдъхновения от Tommy Hilfiger”