Топ гримьорът Алина Манова с безплатен летен курс

алина манова
Фотограф: Георги Андинов

В разгара на лятото топ гримьорът Алина Манова ще направи безплатен онлайн курс за жените, които искат да изглеждат зашеметяващо в горещите, изпълнени с емоции дни и нощи. В рамките на два часа тя ще ви покаже как да създадете смели и атрактивни фестивални визии, с които да се превърнете в център на вниманието на предстоящите партита, концерти и специални събития. Уебинарът ще се проведе на 22 юни от 18:30 часа, а за участие е нужна единствено предварителна регистрация.

Биляна Славова е едно от момичетата, чиито неповторими визии следим изкъсо фотография: Даниела Йорданова

В курса могат да се включат всички, които имат афинитет към естетиката и око за красивото. Професионалист с елегантен и разпознаваем почерк, Алина вярва, че гримът е изкуство и че всяка жена може да подчертае своята индивидуалност, стига да знае някои основни комбинации и трикове. Подробните й напътствия ще ви помогнат да направите перфектен контур на устните си, да изберете съвършения нюанс червило, да залепите кристали по лицето си лесно и бързо, да си сложите брокат и да създадете ефекта на слънчев загар само с руж. Мечтаният външен вид ще постигнете само за 15 минути и ще приковете погледите към себе си.

Винаги ярка Андреа банда Банда

Талантливата Алина ще представи три зашеметяващи фестивални визии – Classic with a twist, Burning man и Бунтарска, а нейни модели ще бъдат инфлуенсърите с неповторим стил Андреа Банда Банда, Биляна Славейкова и Мирела Илиева. Всяка от тях ще допълни специфичното си излъчване с подходящи аутфити от новата лимитирана колекция на Answear.LAB, наречена SHERO – дръзка комбинация между английските думи she („тя“) и hero („герой“), която е посветена на жените, решени да бъдат главни героини в собствения си живот. 

Снимка колекция Shero – кредит: Answear.Lab

Вдъхновени от силата и въображението, с които нежният пол
преминава през промените, SHERO на Answear.LAB ни учи да сме красиви без да изневерява на себе си. Комбинацията от подходящ грим, впечатляващ аутфит, добро самочувствие и доза хумор мигновено превръщат всяка жена в героя на SHERO. Модерна, автентична и вярна на ценностите си, тя държи бъдещето в своите ръце и с лекота прави света по-вълнуващо и интересно място.

Повече информация за събитието и форма за регистрация може да откриете ТУК.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Алек Болдуин отива на съд за убийство

Актьорът Алек Болдуин е заплашен от присъда за убийство по невнимание. Три...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ