Топ гримьорът Алина Манова с безплатен летен курс

алина манова
Фотограф: Георги Андинов

В разгара на лятото топ гримьорът Алина Манова ще направи безплатен онлайн курс за жените, които искат да изглеждат зашеметяващо в горещите, изпълнени с емоции дни и нощи. В рамките на два часа тя ще ви покаже как да създадете смели и атрактивни фестивални визии, с които да се превърнете в център на вниманието на предстоящите партита, концерти и специални събития. Уебинарът ще се проведе на 22 юни от 18:30 часа, а за участие е нужна единствено предварителна регистрация.

Биляна Славова е едно от момичетата, чиито неповторими визии следим изкъсо фотография: Даниела Йорданова

В курса могат да се включат всички, които имат афинитет към естетиката и око за красивото. Професионалист с елегантен и разпознаваем почерк, Алина вярва, че гримът е изкуство и че всяка жена може да подчертае своята индивидуалност, стига да знае някои основни комбинации и трикове. Подробните й напътствия ще ви помогнат да направите перфектен контур на устните си, да изберете съвършения нюанс червило, да залепите кристали по лицето си лесно и бързо, да си сложите брокат и да създадете ефекта на слънчев загар само с руж. Мечтаният външен вид ще постигнете само за 15 минути и ще приковете погледите към себе си.

Винаги ярка Андреа банда Банда

Талантливата Алина ще представи три зашеметяващи фестивални визии – Classic with a twist, Burning man и Бунтарска, а нейни модели ще бъдат инфлуенсърите с неповторим стил Андреа Банда Банда, Биляна Славейкова и Мирела Илиева. Всяка от тях ще допълни специфичното си излъчване с подходящи аутфити от новата лимитирана колекция на Answear.LAB, наречена SHERO – дръзка комбинация между английските думи she („тя“) и hero („герой“), която е посветена на жените, решени да бъдат главни героини в собствения си живот. 

Снимка колекция Shero – кредит: Answear.Lab

Вдъхновени от силата и въображението, с които нежният пол
преминава през промените, SHERO на Answear.LAB ни учи да сме красиви без да изневерява на себе си. Комбинацията от подходящ грим, впечатляващ аутфит, добро самочувствие и доза хумор мигновено превръщат всяка жена в героя на SHERO. Модерна, автентична и вярна на ценностите си, тя държи бъдещето в своите ръце и с лекота прави света по-вълнуващо и интересно място.

Повече информация за събитието и форма за регистрация може да откриете ТУК.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Ексклузивен поглед към „Последният дуел“ на Ридли Скот
Малко след като направи премиера на фестивала във „Венеция“, най-новият филм на...
Read More
0 replies on “Топ гримьорът Алина Манова с безплатен летен курс”