Уред за диагностика L’Occitane

На 20ти април в магазина на L’Occitane в Сердика Център беше официално представен пред представителите на медиите и инфлуенсъри нов метод за диагностициране на кожата на лицето.

Той съчетава най-новите технологии и експертизата на консултантите по красота на марката. Иновативният уред, с който се диагностицира лицето, е с размера на смарт телефон и дава възможност в рамките на десет минути консултантите да направят детайлна картина за състоянието на кожата. Услугата, която се предлага и в трите бутика на L’Occitane в София –  Сердика Център, Парадайз Център и бул. Витоша, 62 – е напълно безплатна.

С допир на уреда до лицето на клиента веднага се отчитат нивото на хидратация, чувствителността, порите, пигментацията и бръчките. Клиентите получават информация от нашите консултанти от каква грижа се нуждаят за лицето си и какво трябва да променят в ежедневната рутина, ако е необходимо. След приключване на диагностиката, клиентите получават детайлната информация на своя имейл. Там се препоръчат правилните продукти според кожните притеснения. След употребата на препоръчаните продукти след време отново може да се направи диагностика на лицето, за да се разбере дали има подобрение.

Никога толкова професионална и детайлна диагностика не е била толкова достъпна и бърза, а гостите на официалното представяне на новия подход в грижата за лицето на L’Occitane споделиха, че са впечатлени от точността на новия уред “Face care”, след като се убедиха сами в предимствата и качествата му.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Кой сложи край на шоуто на Елън?
Комедийната актриса и водещ Елън Дедженерис спира своето токшоу след 19 години на екран....
Read More
0 replies on “Уред за диагностика L’Occitane”