Вижте пълен трейлър на четвърти сезон на „Западен свят“

Премиерата за България на четвърти сезон на фантастичния сериал на HBO „Западен свят“ е на 27 юни в стрийминг платформата HBO Max и по телевизионния канал HBO. Продължението на историята ще се развие в осем епизода.

Западен свят е известен със сложната си линия и философски загадки, като трети сезон предостави освен очакваното от сериала и добра доза екшън с мярка. Предвид финала му, може да се очаква, че в четвърти сезон нищо няма да бъде същото. Съавторът на сериала Лиза Джой вече сподели, че героят на Джеймс Марсдън – Теди ще се завърне, а персонажът на Евън Рейчъл Ууд ще ни изненада още повече, тъй като видяхме Долорес да умира в последния излъчен епизод.

В четвърти сезон на успешния HBO сериал ще видим отново Евън Рейчъл Ууд, Танди Нютън, Ед Харис, Джефри Райт, Теса Томпсън, Люк Хемсуърт, Арън Пол, Анджела Сарафян и Джеймс Марсдън. Допълнителен актьорски състав включва носителката на „Оскар“ Ариана ДеБоуз, Аурора Перино и Даниел Ву.

Оригиналният HBO сериал Западен свят, базиран на пълнометражния трилър на Майкъл Крайтън от 1973 година, е адаптиран за сериал от Джонатан Нолан и Лиза Джой, които са изпълнителни продуценти на всички сезони, заедно с Алисъ Шапкър, Дениз Те, Дж. Дж. Ейбрамс, Атина Уикъм, Ричард Дж. Луис и Бен Стивънсън.

Трейлърът може да видите тук:

Spread the love
More from divamagazine.bg
Авокадо салса
Продукти: 250 г царевица от консерва 150 г обезкостени маслини 1 червена...
Read More
0 replies on “Вижте пълен трейлър на четвърти сезон на „Западен свят“”