Принц Уилям ли е фаворит на Елизабет Втора?

william prince

Макар да няма изгледи скоро да слезе от престола в полза на своите наследници, кралица Елизабет Втора вече намеква за това кой ще я замести. И изненадата е, че това не е синът й принц Чарлз.

Принц Уилям, любимият внук на кралицата, се завърна в публичното пространство за първия си ангажимент през новата 2022 година. Като заместник на Елизабет Втора херцогът бе домакин на церемония в замъка Уиндзор. Тя е с дългогодишна традиция в кралското семейство.

Уилям връчи отличия на заслужили граждани, отличени за техните постижения и добра служба. 39-годишният принц използва меч, за да присъди рицарско звание на Клайв Лойд, капитан мениджър и бивш играч в отбора по крикет Уест Индис. Специалното събитие обикновено се организира от кралицата или от неин официален заместник. А когато говорим за кралското семейство, всички сме наясно, че няма нищо случайно.

Появата на принц Уилям вероятно е знак, че той се подготвя за ролята си на бъдещ принц на Уелс и наследник на трона. А дали няма да изпревари баща си, предстои да разберем.

Spread the love
Публикувано от
Още от Надя Костова

10 дрехи, 10 дни

Минимализмът е новият световен феномен. Да бъдеш щастлив с малко, но качествени...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ