Принц Уилям ли е фаворит на Елизабет Втора?

william prince

Макар да няма изгледи скоро да слезе от престола в полза на своите наследници, кралица Елизабет Втора вече намеква за това кой ще я замести. И изненадата е, че това не е синът й принц Чарлз.

Принц Уилям, любимият внук на кралицата, се завърна в публичното пространство за първия си ангажимент през новата 2022 година. Като заместник на Елизабет Втора херцогът бе домакин на церемония в замъка Уиндзор. Тя е с дългогодишна традиция в кралското семейство.

Уилям връчи отличия на заслужили граждани, отличени за техните постижения и добра служба. 39-годишният принц използва меч, за да присъди рицарско звание на Клайв Лойд, капитан мениджър и бивш играч в отбора по крикет Уест Индис. Специалното събитие обикновено се организира от кралицата или от неин официален заместник. А когато говорим за кралското семейство, всички сме наясно, че няма нищо случайно.

Появата на принц Уилям вероятно е знак, че той се подготвя за ролята си на бъдещ принц на Уелс и наследник на трона. А дали няма да изпревари баща си, предстои да разберем.

Spread the love
Публикувано от
Още от Надя Костова

Когато се появи детето

Защо раждането на бебе поставя на изпитание толкова много съвременни двойки, отговаря ...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ