Защо се разделиха Джей Ло и Алекс Род

(Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Още преди месец надушихме новината, че Дженифър Лопес и Алекс Родригес са разтрогнали годежа си. Тогава поводът да се коментира този слух, бе липсата на годежния пръстен на Джей Ло във фотосесия за марка обувки. Певицата набързо заложи на кризистен PR и заедно с Ал Род се появиха прегърнати и щастливи в Доминикана, където тя снима последния си филм. С това успяха временно да замажат очите на феновете, които очакваха някаква реакция за изненадващите разкрития за отношенията на Алекс Родригес с моделка. Слуховете посочиха, че бившият спортист е бил интимен с популярна в Америка сексбомба и то по времето, в което вече се е обяснявал в любов на Джей Ло.

Месеци наред Дженифър и Алекс се стараеха да изглеждат по-влюбени от всякога. Певицата дори пусна съобщение, в което обявяваше целия месец февруари за тяхна годишнина и го празнува със специални жестове. Запознанството им се случило в началото на февруари преди 3 години, последвалата първа среща е дни по-късно и накрая първата им целувка. И след всички тези обяснения двойката не показваше признаци на криза.

https://www.instagram.com/p/CL0pBszJ9sF/

През март обаче публикациите на Дженифър към Алекс рязко изчезнаха. Причината е в плъзналите слухове, че докато връзката им е била в своето начало, Родригес не е бил съвсем честен за отношенията си към Лопес. Поне това са твърденията на таблоидите в Америка.

Има ли доза истина в обвиненията срещу Родригес? Лопес едва ли ще коментира публично това, както не го е правила с никого от бившите си. За разлика от колежките си Бионсе, Риана, Дженифър Гарнър и други, тя не си позволява да споделя толкова интимни тайни от живота си с мъжете. Поне не вече. Според сп. People дори в отношенията й с Алекс да е дошъл момент на криза, двойката работи над него в името на приятелските си отношения.

Именно такива са те вече между двамата годеници, които преди ден обявиха, че са избрали да не се женят. След два неуспешни опита да вдигнат сватба, трети няма да има. Звездите отказаха да посочат конкретна причина за това, но не е тайна, че Лопес не приема ролята на втора цигулка в една връзка. Не го е правила за никого от партньорите си, не го направи и за Алекс.

Възможно е дори целят театър след разкритията за изневярата му да е бил, за да опази нейното достойснтво. Певицата не веднъж е попадала в кризи на взаимоотношенията както се случи с доста по-младия й бивш приятел Каспър Смарт. Преди да се разделят отново след съмнения за негови изневери, Лопес бе затрупана от подаръци и внимание. И за никого не е тайна, че всички те не бяха по джоба на танцьора, а най-вероятно бяха платени от самата звезда.

Тук отново се забелязва същия почерк. Навярно, макар и неизказани отношенията между звездите са били в своя край още след първите съмнения и дори разкрития за изневяра. А останалото е било изцяло планиран от певицата и екипа й ход, за да не се обръща твърде много внимание на факта, че тя отново се е сдобила с рога.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Бекъм с колие от зъби
Признаваме, че тази история не ни е любима, но всеки има своите...
Read More
0 replies on “Защо се разделиха Джей Ло и Алекс Род”