Зелено за щастие

Ben Affleck and Jennifer Lopez

Дни след като Бен Афлек предложи брак на Дженифър Лопес за втори път, попзвездата разкри подробности около събитието. Джей Ло била „напълно неподготвена“, когато актьорът ѝ поискал ръката, докато си взимала гореща вана в банята.

„Представяли ли сте си някога, че най-голямата ви мечта може да се сбъдне?“ написа Дженифър Лопес в новия си бюлетин в сайта „On The JLo“.

52-годишната певица и актриса разкри подробности за това как 49-годишният Бен е повдигнал въпроса за брак за втори път, разкривайки, че я е помолил да се омъжи за него, докато е била гола! „В събота вечер, докато бях на любимото ми място на земята (във ваната), моят красив любим коленичи пред мен и ми предложи да се омъжа за него“.

„Бях напълно неподготвена“, написа Лопес, добавяйки: „Просто го погледнах в очите, усмихвайки се и плачейки едновременно, опитвайки се усилено да си представя факта, че след 20 години това се случва отново. Буквално онемях, а той каза: „Това да ли е?“ Казах „ДА“, разбира се, това е „ДА“. Усмихвах се толкова широко и сълзи се стичаха по лицето ми, чувствах се толкова невероятно щастлива и цяла. Изобщо не беше оригинално или бляскаво предложение, но беше най-романтичното нещо, което можех да си представя“.

„Той ми каза и някои други неща, които никога няма да забравя. Това беше най-перфектният момент!“

Дженифър добави, че след предложението тя и Бен са се насладили: „На тиха съботна вечер у дома, когато двама души са си обещали винаги да бъдат един до друг. Двама големи късметлии, които получиха втори шанс за истинската си любов“.

Джей Ло също така разкри и подробности около своя нов годежен пръстен с 8,5-каратов зелен диамант, добавяйки: „Зеленото винаги е било моят късметлийски цвят и сега със сигурност ще бъде завинаги“.

Spread the love
More from divamagazine.bg
0 replies on “Зелено за щастие”