Джон Сноу стана татко

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JANUARY 05: Rose Leslie and Kit Harington attend the 77th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 05, 2020 in Beverly Hills, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Любовта на снежната двойка от „Игра на тронове“ има своето земно продължение. Актрисата Роуз Лесли е дарила Кит Харингтън със син. Новината закъсня със своето оповестяване, защото съпрузите никак не обича да се щуми около връзката им. Тя обаче най-накрая бе потвърдена от техен говорител.

За бременността на Лесли се разбра през септември, когато тя сподели красив кадър с вече пораснало коремче пред Make Magazine. Раждането пък е било в първите дни на януари.

Кит и Роуз се запознаха на снимачната площадка на „Игра на тронове“. Първо героите им Джон Сноу и Игрит се влюбиха един в друг, а след това и звездите. Двамата са заедно от 2012 година насам, като през това време са се разделяли за кратко през 2016-та. Венчаха се в красива церемония през 2018 година, на която присъстваха много от колегите им от суперуспешния сериал.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Габриела Хърст е новият творчески директор на Chloe
След изненадващата раздяла на модната къща Chloe с главния й дизайнер Наташа...
Read More
0 replies on “Джон Сноу стана татко”