Какво ще откриете в новата магична D!VA

нов брой на DIVA

Мария Лалева, една от най-енигматичните дами в родното арт пространство, триумфира в светлината на прожекторите с втория си роман – „Пасиансът на архангелите”. Четящата публика научи за него още през септември. Още оттогава ескалира и любопитството към следващите персонажи на Мария Лалева, които очаквано се оказаха сред абсолютно торнадо от конфликти, тайни, обрати, мистерии, суеверия.

Тя е и главният герой в ноемврийския брой на списание D!VA. “Нашият свят се крепи върху напрежението между тези две неща – тъмно и светло, ад и рай, демон и ангел, грях и добродетел. Те са плюсът и минусът на батерията, която произвежда ток. Ако един от двата полюса изчезне, няма да има ток. Няма да го има този живот. Няма да ни има и нас – такива, каквито сме. В книгата всичко това е описано като личната представа на Юстина за противоборството между доброто и злото. Тя вярва в равновесието в този наш човешки свят. Аз също”, казва Мария в интервюто към великолепната си фотосесия.

Перото на Лалева отдавна е известно със своите почти свръхестествени способности да омагьосва душите, но тя не е единствената вълшебница в броя. Три жени, които не се трудят, а свещенодействат. Да си признаем, завидяхме им. Не че не обичаме работата си, обожаваме я, но при тях има едно чувство за смисъл и реалност на друго ниво. Запознайте се с Гергана, Ирена и Светлана, за които понятия като работа, хоби и работно време са абстракция, а майсторството е всичко.

акценти на броя

Кейт Мос, една от музите на Маккуин, Дженифър Анистън, Холс, Рик Оуенс и Мишел Леми, кадър от ревю на Gucci

Огнената коса винаги е била считана за нещо рядко, мистериозно и често опасно. Червенокосите  в историята на света, но и днес сред нас са специална порода, с която се запознаваме, за да открием пламъка на чистата страст и вечния бунт.

Сред тях макар и не червенокоса се нарежда и музата на Рик Оуенс – Мишел Лами. Жена, която си струва да се проследи. Докато сме на модна вълна, разглеждаме и музите на дизайнерите от света на магията. Приказните истории отдавна се е превърнала в запазена територия за Александър Маккуин и Карл Лагерфелд.

И още в броя ще откриете вещиците в киното, кои са новите имена в американската мода, кои са мъжете на Дженифър Анистън, Лиляна Боянова, Оскар Айзък, Холзи, Майли Сайръс и още истории за пътешествия, любима храна, съвети за красота и любов.

Spread the love
More from Ина Иванова
Визия на седмицата
Ние сме на вълна „френски шик през есента“ още от септември. Но...
Read More
0 replies on “Какво ще откриете в новата магична D!VA”