Виктория Бекъм все още не е готова да стане баба

Бекъм
Снимка: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

„Все още не сме стигнали дотам“, казва модната дизайнерка, която през април ще навърши 50

Във видео подкаста „The Run-Through with Vogue“ Виктория Бекъм реагира бурно на въпроса на Клоуи Мал дали се вълнува да стане баба:

Господи, какво?! Не мисля, че това ще се случи сега, освен ако вие не сте разбрали нещо, за което аз не знам.

След това Виктория споделя за скорошен разговор с Анна Уинтур. „Последният път, когато бях с Анна, я попитах: „Анна, как те наричат внуците ти?“. „Анна“, отговори ми тя. Мисля, че това е много елегантно. Така че може би ще взема пример от нея и аз ще поема по този път.“

„Надявам се, че един ден ще стана баба, ако бъда благословена. Ще бъде прекрасно – но все още не сме стигнали дотам“, добавя тя.

Круз, Никола Пелц-Бекъм, Виктория и Бруклин Пелц-Бекъм на премиерата на филма „Лола“ в театър Regency Bruin на 03 февруари 2024 г. в Лос Анджелис, Калифорния (Снимка: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Въпреки че титлата „баба“ все още е далечна за майката на четири деца, Бекъм споделя и няколко думи за най-новата си роля: тази на свекърва.

По повод съпругата на сина си Бруклин – Никола Пелц-Бекъм, Виктория мисли, че е прекрасна. „Тя е толкова старателна и отдадена на всичко, с което се захване. И двамата с Бруклин са много щастливи, а за една майка да види, че детето ѝ е щастливо, е най-прекрасното нещо“, откровеня е тя.

Spread the love
More from Ина Иванова
Кейт Мидълтън се появи със стилна есенна визия
С последния си тоалет принцесата на Уелс ни дава бърз урок по...
Read More
0 replies on “Виктория Бекъм все още не е готова да стане баба”